Castor de Vinter írta:Szerintem a Napló tökéletes topic erre.
Úgy tudom, a napló csak nyílt karakterek számára van fenntartva.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Garvel: A régóta porosodó karikat Temetőztük, hogy ne foglalják feleslegesen a helyet az aktívok között. Ha mégis játszanál valamelyik eddig inaktív kariddal, akkor szólj adminnak/modinak és visszaállítható az előtörténetes topicba.
Nagyon úgy néz ki hogy a éjszakai baglyok visszatértek az oldalra mert már második este van akkora forgalom hogy csak kapkodom a fejem. és ennek örülök .
Kíváncsi vagyok, ma is ott tobzódunk-e chaten és az OM-n. Személy szerint élvezem, kérdés meddig megy ez az eltolódott nap (azaz késő fekvés, későn kelés)
Helyzetjelentés Nava háza tájáról: rövidnadrágban kávét iszik (van rajta póló, tessék nyugton maradni ) egy otromba zöld széken, ami ittmaradt a szoci korszakból, elmereng a 6 hónapos még mindig nincs állás szitun és leszarja, továbbá konstatálja (vagy mi ) hogy megint baromi meleg kezd lenni, lejött a ragasztószalag a szúnyogháló széléről így az lifeg a szélben (szél. khm, jóindulattal, de forró szellőcske a pontos kifejezés) megnyugodott hogy mégsem veszett össze halálosan a norvégba szakadt barátnővel és tűnődik, miért ragadtata magát önreklámra no meg mért ír magáról másoknak? (mert kurvára unatkozik )
Con! Ha mégis megfogan ez a történetírós topic, lehet hogy igénybe veszem. Mondjuk nem magusban szoktam alkotni, de ha az elborult írásaimat kibírja a nép és elfér egy magus szerepjáték oldalon bevállalom fene jó dolgomban és ihletemben
Navaratna írta:...miért ragadtata magát önreklámra no meg mért ír magáról másoknak? (mert kurvára unatkozik ):
Hát akkor üdv a klubban! Én mostanában 800 oldalas könyveket szoktam olvasni (vagyis csak 1-et), és anime-ket nézek, azzal egész jól el lehet ütni az időt. De az ilyen unalmas időszakok tökéletesen megfelelőek arra is, hogy átválogassam a ruháimat és kiszórjam azt, amit sose fogok felhúzni, továbbá hogy az összes többi kacatom átnézzem és kidobjam pl. a lejárt testápolókat meg sminkeket, meg elkergessem a porcicákat az ágyam alól. Igaz, hogy ez utóbbik csak néhány órás elfoglaltságok, de ha jól csinálod, még el is fáradthasz benne. Ha húzni akarod az időt, akkor próbáld is fel azokat a ruhákat, amiktől meg akarsz válni! XD
Milyen chat-en? Amikor utoljára chat-eltem, akkor is mindenki chatszexelni akart velem, pedig kiírtam a karakterlapomra, hogy az ilyen gyökerek marha nagy ívben kerüljenek el. Én meg jókat röhögtem, amikor írja a gyerek, hogy "Jössz webcamszexelni? Megmutatod a melled?" Az én kérdésem pedig az volt: "Olvastad az adatlapom?" Ezekután jött a felirat: "Hülyegyerek kilépett a beszélgetésből."
Nem kell azért túlzottan megijedni, az én szóhasználatomban a kyr nem tisztavérűt jelent. Csak szeretem megkülönböztetni, mert az olyan jól hangzik. Na jó bevallom a karakterlapon ügyesen elrejtettem a +5 intelligencia módosítót, az ultralátást, az egy szegmens alatt létrehozható varázslatok tárházát, és persze egy kisebb vállról indítható töltetet, szigorúan az óidőkból. Szóval no para.
Hmm... MSN-en közös szobában beszélgettek vagy mi a szösz?