Előbb gyalázzuk meg!! Még sose próbálkoztam nekrofil dolgokkal (csak megsimogattam a halott kisállatomat), de egyszer mindent ki kell próbálni! Juppi!!! //Ma tényleg sötét gondolataim vannak...//
Nem én voltam! Menekül, elbújik és fedezékből mutat Wharadakra:
- Őt büntesd! Ő votl a felbújtó. ( ) Ja és mindjárt két legyet üthetsz egycsapásra Mr. Devil... a nekrofiliáért pokoli büntetés jár! - sandít Ayana-ra.
Egyébként abban az előtöriben nem csak az a hiba amit Yvett mondott.
Egy száműzott toroni nemesasszony egy Vörös Hadúr országába menekül??? A Tharr-hitével? És elveszi őt egy erigowi kalmár?
Oké, tegyük fel, bejut Erigowba; ami egykor a Kyr Birodalom fővárosa volt. Végül is ott is kyr származékok élnek, önmagában a testi jellemzők, a fehér haj és a szemszín nem buktatják le, mert nemes kyreket (vagy legalábbis a leszármazottaikat) az erigowi nemesi családokban is találni szép számmal.
De átkozottúl jól el kell titkolni hogy a nő honnét származik. Hamis papírok, kellenek; amihez pénz kell.
Miért nem menekül a Quiron-tenger déli partvidékére; Abasziszba, vagy a Pentád városaiba ahová a száműzött toroni nemesek szoktak (ugyanis anno ők alapították egy részüket)??? Kinyalnák a fenekét és semmi perc alatt talál támogatókat is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.08.14. 22:35-kor.
Neeee!! Félek a szuritól!!!! Utoljára asszem nődokinál voltam, de az ilyen problémákat nem gyógyít... XD A pszichiáteremnek meg a pszichológusomnak még nem beszéltem ez irányú vágyaimról, de majd az önismereti terápia alatt biztos felszínre jön a legbelső énem.
--- Hajnaltájt? Most kezdődik még csak az éjszaka! Most jönnek az ecchi anime-k!
Elősször is a nekrofília csúnya dolog, így ezt ebben a vidám rószaszín világban ne nagyon pedzegessük.
A kyrek meg anyira sokan vannak, hogy egyelni kéne lassan őket. Nem is csoda, hogy összefolynak az előtörténeteik, mert szinte gyártósablon szerűen mind elszegényedett/kitagadott és toroni. (Nem becsmérelni akartam ezzel az egyes karaktereket mégha úgy is hangzott. ) Erősen gondolkodom például egy újító ötleten egy erigowi kyr-származékon, aki olyan gazdag családból jön, hogy jódógukban kifizették a váltságdíjakat, az embervámot, a nemesi címet és az iskola tandíját is, hogy egyszem porontyuk toroni nemesi iskolában nevelkedhessen.
Hmmm. Igazad van Nava! Ezt is beleveszem az előtöribe. Kyriában sikerül talánia egy Orwella felekezetet, akik hasonlóan gazdagon jutottak el oda és Orwella hívő kyr főmuftiként tér vissza, hogy Shadonban partraszállva kalandozzék...
Mintha kifogyott volna a szufla... Javítok. Nem mintha. Tényleg. Orbitális bazi nagy lélektelenség folyik itt. Vagy csak épp én nem vagyok koncerten/haveroknál/hapsival és-vagy nővel az ágyban/tévé előtt/lanpartyn/nyaralni/családi összejövetelen/éjjeli melón
Sajnálom, hogy ilyen rossz véleménnyel vagytok a kyr karakterek birtokosairól. Remélem hamarosan bekerülhetünk játékba és bizonyíthatjuk, hogy az előítéletek nem voltak helytállók. *Szipp...*
NEm tudod miből gondolod ezt,de sztem nicns teljesen igazad.HA jól olvastam csak arról volt szó,hogy etk ban és az utban nem volt kidolgozva,mig a d20-s magusban igen,ami szint úgy hivatalos magus kiadvány mint a többi.Véleményem szerint teljesen korrektúl vannak kidolgozva a kyr karakter mint faj...Ha emlékeim nem csalnak a kevés bonusz mellet igen nagy hátrány neki,hogy betegeskedik folyamatosan,de erről a hmket és a modikat kell megyőznöd...
Amugy ha mindenkép akarsz kyr karit csinálj egy ember alapján csak kyr kinézettel vmi betegséggel és úgy pakolod az értékeit...Egy jó szeretpjátékos úgy sem a tápolásra megy,bár kétségtelen,hogy meg kell húzni a határt a taktikai hent és a szerepjáték közt,mert könnyendén karakter halál lehet a vége vagy ellenkező esetben vérpistinek kiáltanak ki