• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 164 / 300 • 1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.16. 17:52

Üdv!

Ahogy véget ért a szabim rögtön előkerültek az ördögszekerek és csak szürke por szállingózik a kihalt topicokban?! :lol:

Enriquel nem kell elszomorodni nem ellened vagy más "kyr" karis játékos ellen irányuló támadásról volt/van szó csupán kicsit sarkítottunk a dömpinget látva. :D Egyébként, ha bekerültnek az új karik a játékba és ténylegesen kijátszásra kerül a sértett kyr-büszkeségük, akkor lesz nagyjából két lelki-iker séma a kalandozók között, emrt midnkettőnek ugyan az a háttere és származása. Ez nem gond csak érdekes. Ezért is írtam, hogy már szinte hiányzik egy nem száműzött/kitagadott kyr-származék, aki bemutatná, hogy felvállalva az eredet kötöttségeit, hogyan is lehet lavírozni a kesze-kusza kasztrendszer és kiváltságok tengerében.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2007.08.16. 20:04

Jól van nyugi, nem vagyok könnyen sértődős, csak kicsit előadtam az "Incoming Drama" szituációt. :lol: Engem nem érdekelnek a kyr faj módosítói, nem azért játszok kyrrel, mert sok plussza van, egyszerűen csak nekem bejön ez a nép, legalábbis ami maradt belőle... Iszonyatosan szeretem Toront és az egész világát, sehol sem sikerült még úgy játszanom, ahol egy mesélő hitelesen adta volna vissza ezt a szövevényes világot. Abban reménykedek, hogy itt megtalálom a számításaimat. Egyébként ha bárki veszi a fáradtságot - a bírálókon kívül persze -, hogy átnézze a karimat, akkor a taktikai hent elvét azonnal elvetheti, maximum szópárbajban tudnék jeleskedni Ry-jal. :D
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.08.16. 21:11

Hűű de jóó!! Holnap megyek asztalizni!!!! Csak az nem jó, hogy most gyorsan meg kell csinálnom a tolvaj karim maradék adatait, mert délelőtt meg agyturkászni megyek, aztán meg nem lesz túl sok időm, max egy tömör előtörit összedobni.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2007.08.16. 21:25

Ohh de jó neked. Hiába no, az asztalinál nincsen jobb, lehet bármilyen a hangulat, az élő játék utánozhatatlan. :D
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.08.16. 21:40

Nem biztos hogy ide tartozik, DE felhívnám a tisztelt új (és néhány nem annyira) játékosok figyelmét, hogy engedélyezzék a pm érkezett ablak felugrását, és legyenek szívessek bökni egy pontot arra a rublikára, mert már a negyedik üzit törölöm azért mert aktualitását vesztette. :evil: Vagy esetleg be és kilépéskor klikk a pm ikonra, nekem az is jó de ennek így az lessz a vége, hogy mint Hm önkényeskedni fogok(úgy fog tűnni) mert a Jk cseszik válaszolni, még offban is. :evil:

Herold/Kaspar

ui: az is válasz ha azt írod nem érdekel !!
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.08.16. 21:44

Hát igen... De azért vicces volt.
Kopognak az ajtón, rajtam meg csak egy póló van, nincs gatya. Kikukucskáltam, hogy ki az, de nem láttam senkit, csak hallottam valami fiúhangot. Gondoltam akkor inkább felhúzok egy nadrágot. Aztán kinyitottam az ajtót. Erre haverom:
- Ugye, megígértem, hogy szólok, ha lesz kaland! Hát most nem lesz... *nagy röhögés* - Egyébként holnap játszunk.
Úgy fél percig vonakodtam, hogy hát nincs karakterem, meg mittomén, de végül beadtam a derekam, és már akkor tudtam, hogy tolvajjal leszek megint! :D Kivételesen most a karakterem neve előbb megvolt, mint az egyéb dolgai. Képpel tökörésztem sokat, de közben elröhögtünk, így legalább nem volt unalmas, és végül karakterképem is lett, csak le kellett vágnom a képről a csaj kardját (kardművésznek amúgy tökéletes kép lett volna).

-----

Herold, én úgy emlékszem, mintha valamelyik accountommal engedélyeztem volna, mégse kapok sose értesítést:D Viszont ahányszor belépek, megnézem, kaptam-e levelet (bár ez most tudom, nem nekem szólt, csakúgy miheztartás végett mondtam el, hogy én biztos válaszolok, ha valaki ír). :)
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.16. 22:58

Herold! és persze Mindenki!

Nem elég a profilban engedélyezni a privát üzenetek értesítését felugró ablakokban.

Hiába van ott a pötty, ha a böngészőben nincsennek engedélyezve erre az oldalra a pop-up ablakok.
Ezt be kell állítani a böngészőben.
Sajnos a rendszer nem mutatja másképp, ha érkezik privi valakihez. :(

Ettől függetlenül be-kilépésnél meglehetne nézni, nem igényel túl sok időt. A válaszadással más a helyzet - de valaki azért ír pm-et, mert arra választ szeretne kapni (mégha nem is kérdés áll abban az üzenetben).
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2007.08.17. 6:37

Hogyne jelezne másképp. :D Még egy értesítő emailt is kap róla az illető. :P

Persze ha a profile + privát üzenetek + bejövő gombkombináció megnyomása is gondot okoz, akkor lehet, hogy nem érdemes feltételezni, hogy az illető foglalkozik a személyes emailjeivel. :) Na mindegy szerintem az értesítések bőven elegendőek, ha valaki télleg akar valamit, ha meg nem az szimplán lustaság, és ha emiatt bukik valamit a JK akkor nyugodtan belebújhat az IJ pólóba. :lol:

Yvett de Crei írta:Herold! és persze Mindenki!

Nem elég a profilban engedélyezni a privát üzenetek értesítését felugró ablakokban.

Hiába van ott a pötty, ha a böngészőben nincsennek engedélyezve erre az oldalra a pop-up ablakok.
Ezt be kell állítani a böngészőben.
Sajnos a rendszer nem mutatja másképp, ha érkezik privi valakihez. :(

Ettől függetlenül be-kilépésnél meglehetne nézni, nem igényel túl sok időt. A válaszadással más a helyzet - de valaki azért ír pm-et, mert arra választ szeretne kapni (mégha nem is kérdés áll abban az üzenetben).
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nairon » 2007.08.17. 8:57

Quator ar Zaraquer írta:Ezért is írtam, hogy már szinte hiányzik egy nem száműzött/kitagadott kyr-származék, aki bemutatná, hogy felvállalva az eredet kötöttségeit, hogyan is lehet lavírozni a kesze-kusza kasztrendszer és kiváltságok tengerében.

Üdv kyrek és egyéb fajok!

Az igaz, hogy Ryent jól kiebrudalták mindenestül Toronból, és azt a bizonyos nemesi önérzetét a földbe tiporták, de új családja nevét viselve ismét a felsőbb körökhöz tartozik, arcára meg 21 évesen a kutya se emlékszik. (Utoljára 10 évesen látták.)
Szvl ő igenis felválalja a kötöttségeket, mint toroni nemes, sőt, szívesen teszi ezt. A többi nemeshez képest csupán egy nagy adag jellemtorzulást szenvedett el, amit a külvilág felé azonban jól titkol.

A család pedig azért menekült északra, mert pl. délre könnyen bérgyilkosokat küldtek volna utánuk éppen az esetleges visszatérést, vagy szervezkedést megakadályozandó, hiszen a családnak komoly vagyona, földbírtoka és befolyása volt. Mivel Toronnak úgymond jó kapcsolatai vannak Abaszisszal, ezt inkább nem kockáztatták.

Isshae egyébként a karid játszik is, vagy csak mesél? Mert az előbbi esetben érdekelne, hogy a jelenlegi Toront, vagy a régi Kyriát, netán egy teljesen új Kyriát támogat é?
Nairon

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nairon » 2007.08.17. 9:15

Enri, az egyik épszerk tanárom pontosan úgy nézett ki, mint az avatarod,... de hajszálra. :buli:
Nairon

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.17. 9:54

ÖÖ izé. Szóval Abaszisszal Toron kapcsolata sok minden, de hogy jó? :shock:
Toron császára Abasziszt Concordiákkal köti gúzsba és magához. Gyakorlatilag Toron számára Abaszisz mint olyan nem létezik. Az ott lent délen csak Freiglund, Kyria határszéli tartománya, és így is viszonyul hozzá. Pont úgy ahogy Erion sem csak város, hanem Godorra székhelye. Szóval ha Absziszba, mint mentsvárba akarsz menekülni.... háát bizonytalan mondjuk így. A birodalmi emlékezetröl(nem a kráni per pill.) csak annyit hogy talán több ezer éves nem? Szóval lehetsz akármilyen névtelen is ha még az erigowi vérvonalakat is nyílván tartják neked is jut egy lap, legfeljebb hamarbb teszik a végére a pontot.

Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nairon » 2007.08.17. 10:35

Kaspar Otlokir írta:ÖÖ izé. Szóval Abaszisszal Toron kapcsolata sok minden, de hogy jó? :shock:

Kaspar

Én is ezt mondtam. "úgymond jó". De ha a császár, vagy más magasrangu toroni a család ellen kíván tenni, ezt Abasziszban ezerszer könnyebben teheti, mint Erenben, ahol nem csak nem mozoghatnak olyan szabadon a toroniak, de még a közbiztonság is hatványozottan jobb.
Nairon

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2007.08.17. 15:43

Nairon írta:Isshae egyébként a karid játszik is, vagy csak mesél? Mert az előbbi esetben érdekelne, hogy a jelenlegi Toront, vagy a régi Kyriát, netán egy teljesen új Kyriát támogat é?

Heeee? :)
Ha arra gondolsz, hogy van-e Isshae Ianarak kari a nyíltban játszók között akkor azt kell hogy mondjam nincs (hálistennek :P) - ez az account, kizárólagos toron HM-jeként szerepel. A bőrébe pedig egy rózsaszínvattacukrot imádó (képletesen) nőszemély bújik nap mint nap :lol:.
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nairon » 2007.08.17. 15:55

Képletesen nőszemély? Isshae nem férfi? Ceriak tanitványa, később ellensége , nem? Mindig úgy gondoltam rá, mint férfi.
Nairon

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.08.17. 16:15

Jaj, Narion! :D

Az Yvett de Crei nevű Főmoderátor a való életben egy hölgy! :D

Aki mellesleg a főmoderátori feladatai mellett, mikor Toronban mesél az ott játszóknak, "felölti" magára Isshae Ianarak-bőrét; azaz belép azzal a névvel és accountal az On-Line Magusra, hogy ne Yvettként jelenjenek meg a hozzászólásai Toronban; hanem Helyszínmoderátorként. :D Érted már? :D
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 164 / 300 • 1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok