• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 166 / 300 • 1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.08.18. 14:04

Quator:
Pirulva, de bevallom: igazad van
Alszunk, lusták vagyunk.
Nekem most spec előre kellett aludnom /szombat és vasárnap este Tankcsapda-koncert lesz az ablakom alatt/
Szeretem őket, de két este az kicsit már nekem is sok, pláne,hogy kb. hajnal kettőkor fog felbőgni az utolsó Harley a szemközti parkolóban
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.08.18. 14:08

Hát... Én ma dél után fölkelteltem, ettem, és aztán fölébredtem. 8) Hiába, hétvége van és inni kell. Meg ma is, csak az a gond, hogy nem aludtam túl sokat, úgyhogy félek hogy két sör után kidőlök. Dehát az élet veszélyes és teli van kockázatokkal. Meg kajálni is kéne, csak nem nagyon van mit. Anyámat nem láttam pár napja, szóval kénytelen leszek magam megoldani. Spagetti? Hmmmm... Ötletnek nem rossz! Bár lehet hogy inkább pizzát rendelek. Lustaságban bajnok lehetnék, családi vonás. És hogy minek írok ide ennyi hülyeséget ami ráadásul senkit sem érdekel? Hogy bebizonyítsam hogy... Mit is? :D

Játék: Ayana, micsoda amtőr banda? Nálunk simán megerőszakolták (szépen sorban) a nagymenő Slan-csajt! Bosszúból, mert a játékosa sikeresen működött közre az egész party pusztulásában, bár őt ez nem zavarta úgyis új karaktert akart... Mi meg mondtuk hogy jó, de az már az első nap meg lesz dugva, hogy neki se legyen jó az új karakter ha már nekünk sem az. Ellenkezett ugyan, dehát az indulatok... Bedrogoztatták a csajt (bizonyám, ezek az aszisz drogdíler tolvajok :o ) aztán meg... :lol:
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.18. 14:14

A szabadságos topikba már beírtam, de ide is beírom - hogy az érintettek mindegyikéhez eljusson a hír:

Figyelem!

Anathor / Torozon / Damak HM-je a következőket üzeni rajtam keresztül (én telefonon beszéltem vele):

Sajnálja, de bizonytalan ideig nem tud feljönni az oldalra, mert elromlott a számítógépük - váratlan hirtelenséggel. Megpróbálja kideríteni, hogy mi történt, és a lehetőségekhez képest megjavítani/javíttatni.

Kéri mindenki elnézését, megértését eme kellemetlen "incidens" miatt - és hogy nem ő tudott szólni.

Üzenetét készséggel átadtam

Yvett

Vagyis:

HM: Rahmud al Adab al Mahrab / CLXXXIX. Torozon / Anathor
Karakter: a HM-jei és az NJ-kái :P
Szab. időtartama: bizonytalan (sajnos)
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.08.18. 14:17

Quator ar Zaraquer írta:A kari szüzessége is meg tudott maradni úgy, hogy nem halt bele senki. :o :lol:

Ez nem igaz, mert megöltem egy orgyilkost, meg aztán meghalt a herceg, meg a két toroni fejvadász, akik megölték a herceget. De nekünk nem az volt feladatunk, hogy a gyilkosságot megakadályozzuk, hanem hogy kiderítsük, miért történt és ki áll mögötte, azt pedig szépen megoldot/tuk/tam.

Aztán hogy ez a nap még jobb legyen, az előbb még barátnőmmel is összevesztem. Ezekután merjek nekiállni hajat festeni?
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.18. 14:31

Hm, Dánicával vonzom a bajt... :)
-a szórakozónegyed HMje elpárolgott amikor ott kezdtem vele
-átmentem Tiadlanba, akkor Sionnal lett valami, meg a hely azóta már le is van zárva
-elmentem Unióba, ami egybe esett azzal, hogy az ottani HM egyéb dolgai miatt inkább lemondott...
-elmentem Damakba, erre beszarik a gép a HMnek...

Ördögűzést kérek. Most :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.18. 14:34

Ayana: De legalább a többi JK nem halt bele, reméljük. :D

Hajatfesteni pedig mindenképp ajánlom a mai napot! Legalább érdekes színkavalkádban törhetsz ki, ha nem megy ott sem símán a dolog. :lol:

Nava: Nem akarom behatárolni lehetőségeidet, de ha kérhetem az eddigi statisztika alapján ne Toronba vagy Abasziszba látogass. :lol

Anathor: Csak megértően hümmögni tudok. Időben megfelelő formátumú tájékoztatást kaptak az érintettek a sajnálatos helyzetről. Igaz "másodkézből", de az indoklás miatt teljesen érthető miért így sikerült továbbítani az üzenetet, hogy ne várjanak a játékostársak hiába. :koccint:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.18. 14:50

Dánicával én leszek az egyszemélyes helyszínmegsemmisítő osztag. :lol: Valakit nem csíptek? menjen Dánica, tuti lesz valami baja!
Vagy írjam át papnőről boszira a kasztját? Biztos szemmel vert... :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.08.18. 14:55

Na, felkentem a fejemre a hajfestéket. És most jön a zsákbamacska, mert fogalmam sincs, mennyi ideig kéne rajtahagynom, mert nincs rajta a papíron!!! (mert ez keverőszín, és csak nekem jut eszembe egymagában haszálni XD) Szóval én 35-45 percre tippelek, általában ennyi szokott lenni a legtöbb festéknél a hatóidő, a többit meg a szememre bízom (mármint hogy látom, mennyire fogta be a festék). Aztán vagy rózsaszín hajam lesz, vagy semmilyen XD

----

Amúgy én meg amihez nyúlok, elromlik XD (főleg ma)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.18. 15:17

Nyugi Nava!

Te csak Dánicával vagy így, én meg majd mindegyik karimmal :P
A Haonwelli kalandon kívül még egy sem ért véget amiben játszottam :P (reméljük azért a most futó kalandjaim másképp zárulnak :D), és a nyílt helyszínekről is távoznom kellett az összes helyszínről HM "kidőlés" miatt. :P

Castor, Quator, Saggaras!
Biztos, hogy meggondoltátok, hogy bevettetek a csapatba? :D :P :angel:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.08.18. 15:19

Na szóval: az egyetlen eddigi nyílt kalandos karakterem Tiadlanban ragadt, mert kidőlt Sion XD A goblinom pedig Erionban kezdett volna és Castor is kidőlt...
Akkor ez a nők átka? XD

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.18. 15:29

Yvett: Biztos. :wink: Azaz igazából nem gondolkodtam rajta, hogy mi lesz a kalanddal, a gépemmel, velem csak belevágtam a közepébe. :D Remélem nem kiabáltam el. 8)

Nava, Yvett, Ayana: HA ennyire gond a HM kidőlés gyertek Gro-Ugonba. :twisted: Meglátjuk, hogy három nő/boszi befagyasztja-e az amúgy is teljesen kihalt helyszínt. :rotfl:

Egyébként nekem is ragadtak már be karijaim. Kettő úgy került a "föld alá", hogy közben maga a helyszín ment tovább csak valahogy a kari állt le teljesen. :) Egy meg kalandos úton menekült meg a jégbefagyástól... :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.08.18. 15:38

Ez az! Megmaradt a hajam! :D Viszont a Firefox az előbb berogyott:D

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.18. 17:23

Önjelölt hírmondó

:arrow: Sub rosa (SR) véget ért, holnap délben a kaland az aktívok közül áttevődik a befejezettek közé s lakat is kerül rá
:arrow: Rahmud (Damak ura) azaz Anathor gépe összeomlott, így bizonytalan ideig nem lesz OM közelben (netközelben sem) a forrás Yvettől származik :)
:arrow: megint rohadt meleg van, vihart kérek!
:arrow: beindult A Yankari Légiós (YL) kaland, minden ott játszó kapja fel a fejét és előtörténeteivel bombázhatja a KM-t
:arrow: a hétvégén szabin van Saggaras, Orwen (utóbbi nem csak hétvégén hanem jövő hét elején is)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.08.18. 18:00

Pécsen tegnap este volt egy jó kis vihar (eközben úgy hallottam, Szegeden esett néhány percet az eső oszt kifújt).

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.18. 18:12

Nálunk reggel/hajnalban esett, de úgy igazán zuhogósra sikeredve. Ennek következtében természetesen délre jó párás lett a levegő, meg a meleg. 8) :lol:

Továbbra is Útáljuk a Nyarat! :koccint:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 166 / 300 • 1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok