Naneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! De ugye attól még mennek majd a buszok, meg metrók, meg hévek, meg villamosok, meg trolik??? Mert ennyire nem szúrhatnak ki velem, hogy szombaton mondjuk ne juthassak el a Vidámparkba (Soroksárról kicsit messze lenne gyalog), meg a Zöld Pardon-ba Alvin koncertre!!!!!!!!! Ami csak 100Ft!!!!!!!!!!! És még sose voltam Alvin koncerten:( De amúgy is lehet, hogy esni fog aznap az eső. A lényeg, hogy este 8kor ne essen. Bár ha esik, én akkor is megyek, csak a koncertet is tartsák meg:D Idén még úgyis csak egyszer áztam el.
Deee. Nem hallgatsz tévét?(nézni én sem nézem ) megen kevés a píz és valamit meg akarnak mutatni hogy Ök mennyire fontossak. Nem a Bkv hanem a melósok. Lessz pár busz, bár mintha vmit szept 4 röl mondták volna, meg a suli kezdésröl,de lehet kiterjesztik vagy lehet megúszod.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Hát én nem ajánlom nekik! Csinálják szeptemberben, de most semmiképpen:D Amúgy az iskolásokkal akarnak kiszúrni? Azokkal még itt Pécsen is eléggé kiszúrnak. Szerintem a sofőrök röhögnek a markukba, amikor a 7 óra körüli buszokra a fél megállónyi ember nem fér fel, mert mindenki akkor megy suliba, meg dolgozni és még az öregeknek is akkor kell piacra, meg Tesco-ba menniük, meg az SZTK-ba:D És az is tök jó, amikor délután 2 körül, amikor sok helyen pont véget ér a tanítás, kis buszt küldenek olyan vonalra, ami három középiskolát és két általános iskolát érint XD Olyankor élvezet buszra szállni:D Hering-effektus
Anyám add el a házat, nincs az az Isten (még a csoffadtkisvadászqrva se), de mégis, mégis legyőztük az OLASZOKAT, FOCIBAN... Hmmm... vannak még csodák.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Foci: Jeee... (Bár nem tudom mi jó van abban, hogy 24-en kergetnek egy bőrlabdát, csak azért, hogy ha utólérik továbbrúgják és kergessék tovább - Na ennyit a fociszeretetemről )
És Con!
Köszönjük a kockagenerálót és a középre igazítási lehetőséget is!
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
2X 11 a focicsapatok létszáma + a bíró de Ö nem a labdát kergeti . Kár hogy ez ilyen csodaszámba megy idehaza, el bírnám viselni akár hetente is, de grat nekik a sikerhez.
Herold
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Szart se érünk vele, ha tétmérkőzésen meg semmit nem érnek.
Oké, most barátságos mérkőzésen volt egy szép sikerük, megverték a világbajnokot. Majd ebből fog élni a magyar foci ismét tíz évig, hogy "bezzeg akkor hogy elkentük az olaszokat". De se világbajnogságon, se európabajnokságon nem volt kint már a magyar csapat több mint 20 éve. A felnövekvő generáció nem tudott megtanulni lelkesedni a magyar fociért, mert nem képesek rá, hogy nemzetközi megmérettetésre kijusson a válogatott. Nincsenek sikerei, eredményei. Miért szurkoljak? Hogy több mint húsz éve a közelébe se kerülnek egy igazi tornának?
Castor: Bár én se vagyok az a nagy focirajongó (meccsre csak a buli miatt megyek... ) azért nem olyan végbélsár a helyzet. Az U17-es, meg U21-es válogatott egyáltalán nem áll rosszul. Csak ki kell várni míg "beérnek". Nem akarom a szabadsághoz írni, mert nem megyek el, de normálisan reagolni nem hiszem hogy tudok majd... Elmentem beteglátogatóba az asszonyhoz, ő jól van, én legethásodtam. Fej- és torokfájás, szédülés, láz... Szép az élet, nem?
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."