Ha már első nem lehettem az ünneplésben, akkor leszek az utolsú e jeles napon. Boldog Születésnapot az OM-nek! Érezze magának bátran mindenki ezt az oldalt, aki itt szórakozik, és sokat munkálkodik továbbra is. Köszönet érte nekik!
A.
Ne légy ma ez, holnap emez, s jövőre ismét mást szemezz. Érc légy, mely mindig egy marad, ne törmelék - dirib-darab.
Azoknak akik számon tartják, hogy legyen min hülledezni:
Éjjel egy óra van és most fejeztem be egy reagot az RT:-be. Miért ilyenkor írok?
1.Csak. 2.Mert úgy tartja úri kedvem. 3. Mert a lőtéri veszett kutyát nem érdekli, hogy erről mások mit gondolnak. 4. Mert kedvem van írni. 5. Holnap sokáig alhatom.
1, még fent vagyok 2, ebben a melegben nem tudok aludni, minegy menynire vagyok álmos, akkor meg inkább itt döglök ahelyett, hogy az ágyon pörögjek, mint egy döglődő krokodil 3, itt a hétvége holnap sokáig lustálkodhatok (az alvás úgy 6-7 körül megszűnik az óhatatlanul beszűrődő világosság miatt )
3 óra félálomszerű forgolódás és egy fél BádSpenször/TerenzHíl film után felhagytam a hiábavaló próbálkozásokkal az alvást illetően. Látom a szokott nyüzsgés van az oldalon. Előre érzem, hogy azért lesz ennek az alváshiánynak böjtje.
Alvásproblémák? Tessék szexelni és akkor kidőltök Vagy látástól vakulásoig aszfaltozni útfelújításban, vagy hármasikreket szülni, akik bömbölnek egész nap...Aki ettől sem lesz álmos, menjen orvoshoz
Tegnap ünnepelte az oldal -és az Igric- második születésnapját. Ezen alkalomból rózsaszínbe öltözött a fórum, felhőpamacsokkal, virágocskákkal Igric cáfolja azon támadásokat, miszerint meleg lenne. Véleménye szerint még csak biszexualitással sem lehet őt meggyanúsítani, s a rózsazsín mint ruhaszín, csak a feltörekvőben lévő metroszexualitának velejárója, nem pedig megváltozó nemi identitásának előszele. S bár képként női minőségre gyanakodhatnánk, elárulta a Hírmondónak, hogy az húgát ábrázolja, akihez semmilyen vérfertőző viszony nem köti... az időjárás továbbra is kibírhatatlan, megalakut az Utáljuk a Nyarat Nonprofit Klub Castor KM szeretne d20-as változtatásainak külön témát, a kérvény már aTisztelt Ház elé került szünetel vasárnapig Lorin, hétfőig Ayana/Almeir, szeptember elsejéig Saggaras és Hades/Nekropolisz ura
Témát te is tudsz nyitni...De ne a zárt kalandhoz kéne hanem a csevegőn belül...S kiemelve, hogy csak nálad álla d20 rendszer, nehogy azt higyjék, az egész oldal az.