ETK-s kaland Monopoly szabályok szerint?Hmmmmm....................... Nem is elvetendő ötlet.Varázslóval nyomom(de káosz jellem) Csinálom én majd a zsét......
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
No nézd már!Ily korai órában senki nincs fwent csak én? Hol vannak a koránkelők? Vagy mindenki dolgozik és iskolában van és csak én netezek az órán? ...Na most vette észre a tanár, hogy nem programozok(amit mellesleg utálok).Jön erre. Már közelít.....Heh de szeretem az alt+tab-ot A tanárnő meg bamba volt ahhoz, hogy megnézze mi van a tálcán De legalább tudom tovább netezni.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Örülök ha tetszett, és bocs a durva kifejezésekért, nem személy ellen szól, csak ez a karakter egy ekkora tuskó állat. Találkozunk még, ne félj... az Antiss a második otthonom....
Kicsit frissitettem, csinosítgattam az általam készített (és használt) karakter-generátor táblázaton. Még nem tökéletes, de ismétcsak került bele pár finomság.
A példakaraktert is frissitettem.
Jó mókát.
Wharadak voltam.
UI: valami visszajelzést azért írjatok (LOL! / ROTFL! / TECCIK / NEMTECCIK, akarmi). Köszi
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Elnézést mindekitöl hogy csak ennyit tudtam ma összehozni, + az egy nap késésért is . A Fürge Teknösben mehet nyugodtan tovább a beszélgetés, talán holnap már hamarabb hazaérek. Amíg dumcsiztok nem történik semmi rendkívüli, persze hacsak ti nem alkottok valamit .
Nagy az Isten állatkertje... vannak agyament v@db@rmok a Földünkön, akik arra nem képesek, hogy egy röpke, pár mondatból álló szabályzatot elolvassonak és értelmezzenek Majdnem legújabb várandós regisztrált felhasználó név: "xxxxxx" Hát dögöljön meg az ilyen most már.... Azt ugyan lesheti, hogy ide beteszi a lábát... még ha tovább mérgelem magam végleg kibannolom!
Edited - magamnak... Ehhh... Con már megelőzött... törölte .... a fene, a bannolás elmaradt...
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Enriquel! Ne törődj vele - megesik Egyébként jól elfalatozgat a karid abból az étekből, amit még meg sem kapott - de sebaj, megelőlegezem, hogy annyira éhes volt
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.