A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erin O'Shanon 2007.09.19. 18:40-kor.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Yvett admin lett, én pedig főmoderátor. Igyekszem nem szenyó lenni UI: ha az oldal meghalna legközelebb, vagy a jogaitok elszállnának, kibővülnének váratlanul, gondoljatok rám Kalvel/Joe kissé ritkán látogatja mostanában az oldalt, elfoglalt, legyünk türelemmel, talán nemsokára visszakacsint ide a szeptember 22-i kalandban játszóknak emlékeztető az, hogy amíg abban játszanak karaktereikkel, addig nyíltban inaktív a kari. A szombati kalandból két módon lehet távozni ha elkezdték: vagy meghal ott a kari, és akkor nyíltban egyszerűen felkel, vagy teljesíti a feladatot lett olvasói státus az eddigiek mellett, minden olyan személynek, aki csak olvasgatni jár fel ide, de nem játszik és egy sort se ír a fórumokhoz hamarosan Hakea többet is tesz fel az új topicba, mint tájékoztatást úgy néz ki hogy Saggaras Zenir távolléte tartósnak mutatkozik... előttem egy nagy kérdőjel az, hogy a Valthagorei kaland most áll, szünetel vagy megy, mert igen döcög a szekér, a KM-t és a JK-kat kérdezném, hogy ott most mi van? Con elkészítette RT kaland letölthető, pdf formáját, kár hogy a gagyi offok benne maradtak, de ez már szőrszálhasogatás részemről és végül felénk süt a nap, de hűvös az idő, ami nekem tetszik
Ha valamilyen közérdekű infó elkerülte volna a figyelmem, sikítást akarok!!!
Na itt belilulások meg besárgulások közepette betolom én is a képem
Ma lesz időm kibővíteni a topicot, írok egy frappáns kis bevezetőt, hogy miről is szólna a dolog. Hogy pontosan mikor, még elválik. Lehet, hogy éjfélkor, lehet, hogy 5 perc múlva. Na jó az nem, mert most ebéd lesz