Szóval, már úgy írtam vagy egy hete a HM topicba (ahol azóta is síri csend uralkodik), hogy szeretném, ha Erion Örömnegyede átkerülne a Lassú Helyszínek közé, mert nem vagyok képes ebben az elhalmozott időszakomban az Aktív Helyszínekhez méltó hozzászólás mennyiséget biztosítani!
Ki várja még a holnapi nagy kalandot rajtam kívül gyerekek?
Kíváncsi vok már, hogy mivel rukkol ki a jó öreg Con.
Holnap ideszögezzük magunkat nem is kicsit Fatert, hugomat má most tiltom lefele a gépről.
Nagyon karaj lesz!
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Aha, aha... De hánykor kezdünk? meg meddig, Jó, amilyen az én formám az első 00-ás mérgezett/instantkill cucc engem kap telibe, de azért érdekelne. Reggel lesz egy kis kitérőm a piacra, de aztán ráérek. Este viszont lesz a nemtudommelyik gyűrűkúra, oszt azt ha láttam is nem emlékszek rá, szóval...
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Holnap a Gyűrűk Ura három lesz, úgy tippelek, mert a második rész múlt héten volt. Amúgy egy kezdést tényleg jó lett volna megbeszélni, mert én úgy déltől érek rá kb, mert akkor megy el tőlem barátom, előtte Hősök-et nézünk (mert a BattlestarGalactica köv. évadjára várnunk kell ) Amúgy én is kíváncsi vagyok a kalandra!
Igazad van Yvett kapunk mi még ezért nem keveset. Az száz hogy enyém az első túlütés(30 k10), vagy varázslat ami xy100k6-os.
Értem mondjuk az 100 hogy fanatikusnak elég fanatikus vagyok!
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Átrakom, ha átbírom - még nem csináltam ilyet asszem Ha netán eltűnne, akkor legfeljebb újra megírod (nem, arról nem szerzel tudomást - kijelöl, másol, új hsz, beilleszt, küldés, küldő megváltoztatása )
Jó kedvem van... hülye vagyok, elment az agyam, ma tessék óvakodni tőllem
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Hopp. Kicsit eloffoltunk, dehát ez is hozzátartozik az ilyen várakozós, reggeles rajoláshoz.
Egyébként Yvettnek vázoltam, hogy sztem a verseny címe alapján a 13 jelentkezőből K10 véletlenszerűen szörnyethal az első reag alkalmával. Jó eséllyel mi benne leszünk a "kiválasztottak" között.
Ne adjátok már az ötleteket Connak mert a végén tényleg megteszi!
Gyerekek én egyébként úgy várom ezt a kalandot mint zsidók a messiát.Naon rá vagyok hangolva!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erin O'Shanon 2007.09.22. 9:14-kor.
Lettem, de ha ilyen a kezdés megyek még egy-két kört... Nehogymár be legyek sorozva! És akkor vesszünk már addig össze hogy ki is haljon meg először! Mivel valójában vajszivem van készségesen lemondok a megtiszteltetésről mások javára, és kivárom míg ők (ki)végez(tet)nek...
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Nyugalom! hülyeségeket beszéltek... Nincs szó semmiféle k10 halottról az első HSZ-ben... K6 az... és utánna még k3 a másodikban! Tudjátok úgy éreztük így nagyobb lesz a szórás...
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"