• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Menekülés a Pokolból [I. Hivatalos OM Verseny]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
197 hozzászólás • Oldal: 3 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14

Re: Menekülés a Pokolból [I. Hivatalos OM Verseny]

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.09.22. 12:02

(Ayana)

- Arel-nek hála, hogy végre nem kell féleszűként pyarul habognom! Egész Tiadlan-ban alig találkoztam valakivel, aki beszéli az anyanyelvem. Egyébként Ayana vagyok - felelem Miro-nak. - Szerintem mi is induljunk! Nem akarok Darton-nak örömet szerezni azzal, hogy itt rohadok meg!
Elindulok a többiek után a fény felé.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.22. 12:07

(Kirdo)

*Nem válaszolok Joffernek, hanem inkább kezelésbe veszem a burkokat, gumókat.
A kislányt jobban megnézem, meg böködöm, hátha magához tér, ha nem kicsit pofozok rajta (finoman).*

<Ez még gyerek, nem veszhet itt!
Ez meg mi?... Egy emberfiú?... de furcsa szerzet, de ha ez is gyerek, nem maradhat itt ő sem.>
- És a többiekkel mi lesz? Itthagyjuk őket? Az emberekben annyi emberség nincsen, hogy gyerekeket magukra hagynának egy ilyen helyen? És még a maguk fajtája gondolja azt, hogy felsőbbrendűek. Pheeeee.....
*Ha nem állnak meg sem megyek tovább, valahogy csak fellehet őket ébreszteni, ha pár perces próbálgatás után nem megy inkább ölbe kapom mindkettőjüket (remélhetőleg elbírom őket egyszerre (17 Erő), és így indulok kifelé a fény felé.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.09.22. 12:09

Kriak

// Off ezek szerint még be tudok csatlakozni :)

Magamhoz térve fülelek és fürkészem a sötétséget. Meglehetősen idegesen.

<Hol vagyok? Mi ez? Az előbb még Lighra karjaiban voltam. Ez valami rémálom? merülnek fel bennem a gondolatok. >

***Kirdont meglátva***
Elnézést ön kicsoda és fol vagyunk?
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.09.22. 12:10

(Lorin)

(Yllinoriul kezdi )

Ahogy magához tér megpróbálja kinyini a szemét.
<Mi ez a sz..>tapint végig magán és közben megérzi a gumo nyálkás maradványait.

Miután meghalja hogy nincs egyedülmegprobál felállni de egyelőre még semmit nem lát szeme még nemszokott a sötétséghez.

-Hol a Krába vagy....HOL AZ AMULETTEM!!!!!!!-ordítja el magát ahogy megérzi hogy nincs nálla a szent szimbóluma.
-Arelre mi a fene ez?-Lassan kitisztul a látása és körbe tekint a díszes társaságon.
-Haha haha jopofák ezek az Erigowi bárdok -mondja kissé nyugodtabban- tényleg jó vicc volt de most már vége lehetne ennek az ostoba illúzionak.Lecsukja szemét majd koncentrál egy kicsit és elszörnyedve látja hogy miután újra fel néz nem tünt el az amit ő illúzionak képzelt.

:shock: Ho...Hol vagyok...vagyunk ....???-kezdi kissé dadogva- meghaltam?hogyan mikor?- ismet végignéz a helyen de most inkább a környezetett vizslatja. -Nem halhatam meg Darton nem kövezi ki poklot....- közben végignéz magán és mikor rájön hogy egy szál köpenyszerűség van rajta megigazgatja azt magán majd kicsit magába csíp- <Au tényleg nem haltam a túvilágon nem érezhetnék fájdalmat...igazából ott nem érezhetnék semmit.... akkor mégis hol vagyok ??? és kik ezek? Arel könyörülj rajtam!.>

Odalép a hozzá legközelebb állóhoz és megszólal ezuttal Pyar nyelven.
-Őööö Üdvözletem... meg tudná mondani hogy mégis mi a francot keresünk itt? Vagy csak anyit hogy mi a fészkes fene ez?
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.09.22. 12:15

(Alasandril Belteron con Cavallos)

Ha észreveszem mi történik a hátam mögött lassítok lépteimen és a többieket is megpróbálom visszafogni. (Bár azt hiszem így is elég lassúak vagyunk).

-Már bocsánat, nem akarok itt az önjelölt vezető szerepében tetszelegni, de... Nos szerintem csak néhányan menjünk előre, nézzünk szét egy kicsit, aztán térjünk vissza ide. Látom vannak még mások is, némelyek bizonyára segítségre is szorulnak. Mi előremegyünk, aztán ha biztonságos az út szólunk, és jöhetnek a többiek is. ők addig szétnézhetnének itt, hátha találnak bármi hasznosat, vagy valami más kijáratot. Mert mi van ha a fény csak csapda? Vagy nem az, csak épp őrökbe botlunk? Nemhogy fegyverünk, de még tisztességes ruhánk sincs. Nos? Mit szólnak uraim?

Ha a lányok is beérkeznek közben akkor nem ismétlem meg újra, alighanem eleget hallottak. De rájuk is kérdőn nézek. A bemutatkozással utána is ráérek. Kivételesen.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.09.22. 12:16

(Joffer)

<Hehh. Ez a karizma kéremszépen! 8) :D Jönnek ezek csak terelni kell a díszes társaságot. :P >

*Mintegy most véve csak észre a köröttem növögető tömörülést mindenki felé biccentek.*

-Üdvözlök mindenkit, aki velem tart. Joffer Kosztasz vagyok. Azt hiszem egy ideig egymásra leszünk utalva.

*Hallva a törp háborgását hátulról kicsit lassítok, megállok, majd pár pillanat ácsorgás és mormogás után emgfordulok és visszamegyek segíteni. Remélhetőleg elbírok egy gyereket, de azért, ha lesz segítség inkább rábízom valaki másra, aki izmosabb mint jómagam. 8) Kirdonak még mondok pár szót a testek felszedegetése közben, de végül csak elindulunk remélhetőleg "kifelé".*

-Tessék itt vagyok te kis Te... 8) Segítek aztán meg majd várhatom, hoyg ők is el akarjanak tenni láb alól. :roll:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.09.22. 12:23

(Ayana)

Már éppen indulnék a fény felé, amikor ismét ilanori szavakat hallok. //Tudtommal Ilanorban és Yllinorban ugyanazt a nyelvet beszélik, de ha tévedek, akkor valaki javítson ki! :)// És... Arel nevét! Erre már muszáj megállnom is visszafordulnom.
<Lehet, hogy nem is lesz itt annyira rossz! 8) >
- Az amuletted valószínűleg ott van, ahol az enyém is! - kiáltok oda Lorin-nak. - De én Darton-ra szavazok. Biztos az ő keze van benne. Már megint kieszelt valami értelmetlen tréfát. Ha engem kérdezel, azért vagyunk itt, hogy a markába röhögjön, miközben vedel és a tökét vakargatja!
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.22. 12:30

(Roaen O'Shanon)

-Igazuk van uraim......,és hölgyeim, mér csak emberbarátiságból is hozznunk kéne őket.Nem maradhatnak sorsukrahagyva.

-Jómagam az elsők közt szeretnék lenni akik a fény felé mennek,ha halni kell az én életem úgysem ér sokat.

<Milyen lovagias lettem, uram atyám..>
<Látod Domvik.>

Megpróbálok én is elvonszolni egy kisebb termetű egyént.

-Javaslom azok akik jobban tájékozódnak itt a sötétban, azok keressenk itt valamilyen lehetőséget, akik pedig nem féltik az életüket, vagy épp harcedzettek, avagy csak szimplán őrültek jöjjenek velem.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.09.22. 12:32

(Miro)

-Ayana...igen. Miro...öö...vagyok. De úgy hallom, még egy honfitársunk van itt.

A félelem igencsak kikezdte óvatosságát, ám valahogy úgy érzi, a neveknek itt nem lesz jelentősége. Valahogy megpróbál közelebb támolyogni a többiekhez, majd mikor valamennyire hozzászokott szeme a sötétséghez, végignéz rajtuk.

<Díszes társaság. És felettébb hangos. Remélem, valami jópofa démontanyán vagyunk vagy aquir fészekben.>

-Hányan vagyunk? - kérdezi a hozzá legközelebb állótól.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.09.22. 12:38

(Alasandril Belteron con Cavallos)

-Biztos jó ötlet ez? Na nem mintha én akarnám megmondani önöknek, csak... Ki tudja mi vár ránk? Aki ért hozzá maradjon és törődjön a sérültekkel, mi pedig néhányan menjünk előre szétnézni. Aztán ha lehet akkor jöhetnek a többiek. De ha nem értenek egyet, ám legyen.

Aztán a reakcióktól függ hogy előre"osonok" vagy segítek valakinek cipekedni.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.22. 12:39

(Kirdo)

//Kiraknak//
- Kirdo vagyok, törpe nő ha nem látná... de maga... maga macska, csak nagyra nőtt? és még beszél is? :shock: Mi ez az istenverte hely?
/Off: Kirdo még soha nem látott khált! Nem is tudja, hogy léteznek.//

Az óbégatós férfira ránézek és törpe nyelven csak ennyit morgok magam elé: "Ember, hisztizik... még az a két nő sem csinálta..."
Közben próbálom a kislányt és a kisfiúnak kinéző másik személyt felpofozni óvatosan, amikor is Joffer visszajön.*

- Mi van? Megszólalt a nemlétező lelkiismereted? Vagy csak tetszelegni akarsz? Vigyázzál vele, nehogy megszakítsd magad! A fiút vidd, kisebbnek látszik. - *kis egyszerű tőmondatok, de a gúny kihallatszik belőle.*
- Tegyük őket biztonságba? Hová? Még én sem látok semmit itt rajtunk kívül. Az egyetlen út amerre mehetünk a fényforrás, és itt sem vagyunk biztonságban; csak együtt! - *válaszolom Erinnek* - De abban igaza van, hogy a harcedzettebbek menjenek előre; meg kell hátvéd is hátha....
Hoznátok ezt a kislányt? - *kérdezem a két nő mellé lépve, meglehetősen pontosan a sötétben, ami arról enged következtetni, hogy ez az alig méteres teremtés lát a sötétben - no meg hogy embernőként kezeli őket (vagyis nem tudnak harcolni :D).
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.09.22. 12:44

ugyan idegesen csapkodok a farkammal de türtőztetem magam
- Kriak vagyok a khálok népéből. Nem tévedett sokat tényleg sokban hasonlítunk a macskákra, bár sajnálatos módon mi nem látunk a sötében, de ha jól sejtem ön igen.
- Miben segíthetek? Van valami fogalma arról hol vagyunk?
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.09.22. 12:46

(Joffer)

-A mélyebb moralizálást majd emgejtjük, ha már kijutottunk innen és van ruhánk. 8) Nem is ismerek rád Kirdo. :? Egy ugyan nem túl vidám, de normális és rendes teremtés voltál. Mióta leszálltunk a hajóról csak egyre romlik a dolog.

*Ezek után felveszem a kisfiúszerűséget és konstatálom, hoyg ez vagy egy nagyon rút fiúcska vagy valami más egyéb izét sózott rám a törpe. 8) *

-Inkább szedjük össze az emberkéket és haladjunk együtt a fény felé. Azért, ha nem muszály nem jönnék ide vissza, ha már kitaláltunk egyszer. HA meg útközben belefutunk valamibe/valakibe, akkor már midnegy lesz hányan vagyunk. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.09.22. 12:48

(Miro)

Ahogy a törpe odalép hozzá, rámosolyog.

-Te vagy...vagy Ön az aki kiszabadított, igaz? Köszönöm a segítséget. De nem kellene megpróbálni felébreszteni előbb az aluvókat? Mindannyiunkat bajba sodorhatjuk ha kénytelenek leszünk zsákként cipelni őket.

Azzal le is guggol és megpróbálja felébreszteni a kislányt. Nem durván, ha semminek nincs hatása akkor feladja és mégis felnyalábolja. Jót akar, de látszik rajta hogy nehezére esik.

Ekkor téved tekintete a termetes khálra. Nem az első alkalom, hogy találkozik egy ilyennel, de még így is csodálkozik a lenyűgöző látványon.

<Harcos híján nem leszünk ezek szerint. Feltéve ha nem fal fel minket erősítőképpen. És ki ez a nagyhangú? Kapitány...már a szótól is rosszul leszek.>
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.09.22. 12:52

/Venge/

*Alig emeli szájához a furulyát, fura érzés keríti hatalmába. Mintha hirtelen hullámzani kezdene körülötte az utca és a sikátor képe - és hirtelen távolodni is kezd minden.
Szédítő örvény ragadja magával, majd hirtelen teljes sötétség veszi körül.
Gyomra még mindig émelyeg, mikor a forgás alábbhagy. Teljes sötétség, levegő alig.
Hirtelen, mintha valaki arcul ütné - erre tér magához.
Hunyorog, megrázza a fejét,hogy tisztuljon kicsit a tudata.
Két alakot lát maga előtt, az egyik furamód alacsonynak tűnik.*

- Naaa, jól van már, nem kell annyit pofozni. Mi a franc ez az egész, hol vagyok, kik vagytok?És egyáltalán hol vagyunk - és miért?

*Eltolja a kezet, megpróbál feltápászkodni. Lassan, botorkálva elindul a többiek után, akik valami távoli, derengő fény felé baktatnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Catti Brie 2007.09.22. 13:07-kor.
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
197 hozzászólás • Oldal: 3 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14

Vissza: Régi Kalandok...