(Ayana)
Igencsak elképedek, amikor meglátom az alagútból előlépő lényt, szinte szó szerint leesik az állam.
- Mi a szent szar?! - teszem fel a költői kérdést, amint végigmérem tetőtől talpig a szörnyeteget, külön figyelmet szentelve a sarlóknak.
<Egy biztos: meg kell ölni, vagy megdöglök. Ha legyőzöm, Arel nagyon büszke lesz rám.>
A bambulásban időt vesztettem, s már venném elő a nyílvesszőt, amikor látom, hogy Lorin lövései semmit sem értek. Tehát vagy marha vastag a bőre, vagy csak mágikus fegyver sebzi. Inkább nem várom meg, melyik állítás igaz, és ahelyett, hogy támadnék és kipróbálnám, egy fohásszal megáldom a kardomat (5 szegmens, 3Mp). Ha szerencsém, addig a többiek lefoglalják.
A következő kör elején fogok támadni.
//ez lesz majd:
KÉ: 33
TÉ: 91
VÉ: 98
Sp: 10//

Látva a szörnyet, amint megüti Kirdot valami ismét felszínre tör. Kicsit morgok magamban a hülye lelkiismeretem miatt, de azért elirohanok a gubókhoz és vágok a nyálkásabb, de nem túl vastag részekből egy-két nagy darabot. Aztán, ha ekkor még nem semmisült meg egyik oldal sem teljesen megpróbálok trutyival ellátni a szobordémon lábát, illetve körötte a padlót. Csupán förgeségemben bízhatok, de msát nem tehetek, emrt közelharcban nem vagyok elég jó és a fegyverválasztásom sem szerencsés, biszont hátha a piszkos csel még bejöhet.*
  Látva a szörnyet, amint megüti Kirdot valami ismét felszínre tör. Kicsit morgok magamban a hülye lelkiismeretem miatt, de azért elirohanok a gubókhoz és vágok a nyálkásabb, de nem túl vastag részekből egy-két nagy darabot. Aztán, ha ekkor még nem semmisült meg egyik oldal sem teljesen megpróbálok trutyival ellátni a szobordémon lábát, illetve körötte a padlót. Csupán förgeségemben bízhatok, de msát nem tehetek, emrt közelharcban nem vagyok elég jó és a fegyverválasztásom sem szerencsés, biszont hátha a piszkos csel még bejöhet.*

//
 // //
 // Lassan térek magamhoz, de végül széles vigyorral megyek közelebb.*
  Lassan térek magamhoz, de végül széles vigyorral megyek közelebb.*