Nyugi srácok, ide nem kell a szidkozódás, megy és menjen továbbra is az rpg.hu-n. Nekünk semmi bajunk a Tuannal, ne felejtsétek az OM jóban van velük. (persze véleményeket lehet kifejteni hogy ejnyebejnye de ne anyázzunk ^^)
Az új "kiegek" készítőivel ellentétben én elébe mentem a bajnak, előbb kérdeztem és aztán nem csináltunk semmit. Nem láttam a kieget, DE! tudjátok jól, hogy a TK-k szerzői joga a Tuan kezében van. A pdf-es letölthető verzióval abban a rendszerben alkottak amiben eleve nem lett volna joguk. (más kérdés, hogy sztem nem lett volna gáz ha előre szólnak), de a magus.rpg.hu is tele van kiegekkel, és ez áll szemben a mostanival... meg ott a cyrus, a timba, meg sorolhatnám ami tele van illegális cuccokkal. Hogy miért az rpg.hu-t találták meg fogalmam sincs, és tényleg ésszerűtlen a lépés (az előbb felsorolt többi oldal miatt). Negatív reklám mindenképp... ha minket támadnak senkit nem érdekel, kis oldal vagyunk kis közösség.... az rpg.hu-ra jár a magyar szerepjátékos közösség java, emiatt nem volt szerencsés. Ellenben ahogy a kommenteket és a levélváltásokat olvastam bepe-nek is nagyobb volt a szája a kelleténél... Szal sztem sáros mindkét fél... felesleges balhénak, erőfitogtatásnak tartom ezt az egészet...