A meglepinek az a lényege, hogy nem mondjuk meg mi az, hogy meglepi lehessen. Mondjuk már a teljes meglepi így is elúszott, mert szóltunk, hogy lesz meglepi, de talán így a várakozás élvezetesebb a meglepire.
Élvezzétek a várakozás örömteli perceit! :K
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Az illatos oldal vicces lenne XD Vajon milyen illat illene egy ilyen oldalhoz??????? A zöldes-barnás színekhez leginkább el tudnám képzelni a harmonizáló rothadt avart és az ammóniát:D Vagy talán egy ázott giliszta-szagot.
Láttam a frissítéseknél, hogy ma lesz átállás. A meglepi pedig azlesz, hogy vagy sikerül vagy nem. Reméljük kellemes emglepetéssel sikerül és nem fórumtalanodunk.
Kérdésem lenne: Hol találok Ordanról valami kimerítőbb leírást???
Az ETK nagyon szűkös, a sumi és az MTK is csak a szervezeti felépítéssel foglalkozik. Inkább politikai, gazdasági szemszögből érdekelne Ordan, hogy Sogronon és a tűzön kívül mi motiválja a rendet...
Üdv mindenkinek ismét. Ha már írok akkor első üzenetemben be is mutatkoznék, bár egy szerencsétlenség miatt (másfél hónapra elment a netem) az Acc-om törölve lett, de ez engem nem tartott vissza, ismét itt vagyok, remélem hamarosan játszom is majd. Az előttem szólónak pedig azt üzenem, hogy az MTK-nál hosszabb leírást nem fog találni sehol Ordanról. Ha jól tudom még a regényekben is csak elvétve lehet tűzvarázslókkal találkozni, és z információmennyiség is csak annyira korlátozódik a Szabálykönyvekben is. De ha kérdésed van, hát vannak itt szerintem elég régóta mágusozó iletők, összedugjuk a fejünk aztán kiokoskodunk valamit.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"