És ismét nincsenek ikonok. Foggalmam sincs hogy mi a szartól hullhat szét, nem látok sehol semmilyen errort hibaüzenetet a logokban... Próbáltad már üríteni a böngésződ cache-ét?
cookikat nem nagyon kell, abban általában csak jelszavakat, azonosítókat tárolnak a böngészők. Amire én gondoltam azt legtöbbször gyorsítótárnak "kódolják".
Most már ez komolyan idegesítő; de valszeg a hiba az én készülékemben van. Kérlek Con tarts nekem egy pár szavas továbbképzést, hogy a "gyorsítótárat" hol kell üríteni a Firefoxben... Kösz.
Beléptem Birakként, aztán kiléptem. Mégis jelzi a bejelentkezett felhasználók között, hogy Birak be van jelentkezve. Ez mitől lehet? Illetve megszűnik-e magától?
Néha velem is csinálja, volt már, hogy Yvettnek szóltam, nézze meg, hogy ő is lát-e, mert kijelentkezés után 10 perccel még mindin láttam a nevemet a jelenlévők közt. Egy idő után helyreáll.
Nem. Ha megnyomod az In-Out gombot - kijelentkezel és nem csak bezárod a böngésződ, akkor automatice el kellene vennie, mert a kapcsolat már nem műkszik. Akkor marad meg 15 percig még a neved ott, ha csupán bezárod a böngészőt, de a kijelentkezés gombot nem nyomod meg (és így talál vissza, ha be van kapcsolva az Automatikus bejelentkezés).
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Tévedsz, Yvett. Sajna nálam is előfordult már néhányszor, hogy kijelentkeztem /nem vagyok kezdő, tudom, mire való az in-out gomb /, mégis látom még magam lent a jelenlévők között.Talán nem emlékszel már rá, hogy szóltam neked is?
Ugyanis azt írtam, hogy így kellene csinálnia, és nem azt, hogy ezt mindig is így csinálja. Nállam is előfordult már Isshaeval vagy az Őrzővel, pedig velük mindig ki szoktam lépni. És nem kioktattalak benneteket, pusztán Navának válaszoltam.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.