Én csak 4 évig Shotokanoztam. most eléggé kacérkodom a gondolattal, hogy vissza kéne menni, de az mekkora gáz lenne már, hogy ott állnék narancssárga öv+1 csíkkal (asszem 7 vizsga után), és már a legalapabb katát is csak bénán tudnám előadni, pedig katában nyertem aranyérmet városi versenyen:) Meg hát a heti háromszori edzsére se nagyon lenne időm:( Vagyis lehetne, de akkor meg azonkívül semmi mást nem tudnék csinálni. Ezért marhára bánom, hogy abbahagytam, mert most már lassan a fekete öv környékén járhatnék és engem is sensei-nek hívnának XD Elbűvölő? Én? Ugyanmár! Najó, ezen az vagyok, de ne higyjen senki a látszatnak!
Ayana általában megosztja az OM-taggárdájával a problémáit; az elején furcsállotam, de mostmár elfogadtam hogy ha akarom, ha nem, Ayana ilyen furapók; ez már OM-tartozék; és időről időre hírt kapok Ayana magánéleti viharairól és mindennapjairól itt a fórum hasábjain (is) és lassan már úgy olvasgatom a hsz-eit; mint mikor 8.-os osztályfőnök voltam egy kisebbségi iskolákban ahol többet voltam kénytelen megtudni arról, hogy mit csinál egy romaleány a téliszünetben mint amennyit feltétlen tudni akartam; dehát ahogy a Kisherceg rókája mondta: "Semmi sem tökéletes ezen a világon." De mint mondottam mostanra már megszoktam és respektálom a szokását. Azt hiszem ha már ilyen családias kis duóba kerültem bele; itt az ideje hogy elmeséljem hogy az óvodában nekemhóembervolt a jelem. (Tudom sokan vannak akik azt hiszik gumicsizma; esetleg disznósajt de nem. ) További részleteket majd akkor ha ti is közlitek velem ezt a rendkívűl értékes információt.
Tényleg ki emlékszik még rá rajtam kívűl, hogy neki az ovodában mi volt a saját jele?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.11.04. 22:41-kor.
Ezzel pont így voltam én is elejében, hogy Te jó ég, ez aztán a naturalista napló, most meg már annyira hozzátartoznak az OM mindennapjaihoz Ayana beszámolói, hogy hiányoznának, ha elmaradnának
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Az én jelem dob volt, mégsem lettem bárd (csak a fegyverem, de az is csata )
Aki másokat ismer, okos Aki önmagát ismeri, bölcs Aki másokat legyőz,erős aki önmagát legyőzi,hős Tűzben látszik meg, mi arany és acél, vészben, ki a bátor és eszes. (Khelenn, az Arcnélküli fejvadászklán ura)