- Mi a bánat? - nézek a megadott irányba. //Életében nem látott még forgószelet// - Hát, az a nemsemmi! Ilyen nagy szelet még télen se gyakran tapasztal az ember!
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
______________________________________________________ KM esemény [Hakea] Helyszín: Daychín nyugati határvidéke Idõpont: Őszi hónapok, este Résztvevõk: Mindenki, kivéve Zanazan ______________________________________________________
-Remélem ha hátat fordítok neki, soha nem kell megtudnom. Azzal úgy is cselekszik, ahogy említette. Válasz volt, bár valamiért úgy érzed, fölösleges volt kérdezni.
Ando: A tócsa begyullad, nem is akárhogyan. A gőze is belobban, méghozzá jó három láb magas lángoszlopot szülve. A tűz megégeti a kezed, a fáklyát elejted, mire az a szurokba esik és csendesen lángra kap.
//3 Fp. Az elmédet sikerül telíteni, de írd le, milyen módszer szerint. És aludtál még aznap éjjel, legalább 3-4 órát, bár az út eléggé kifárasztott.//
- Még elég messze van, de bármikor erre veheti az irányt. <Már megint bánom hogy nincs isten, akit most megkérhetnék, hogy vigyázzon rám...> Aztán lángoszlop csap fel a közelben. Drin megugrik, és felkiált meglepetésében, és riadalmában. Kezét a szeme elé teszi. - Ando, megégtél? Hogy ejthetted bele azt a fákját? <Nem azt mondta, hogy ért a tűzhöz? Lehet akarattal csinálta? Csak ne gyújtson ránk semmit, mert ha reggel arra kelek, hogy ék körülöttem a pusztaság, már tudni fogom ki volt.>
Ne légy ma ez, holnap emez, s jövőre ismét mást szemezz. Érc légy, mely mindig egy marad, ne törmelék - dirib-darab.
Amikor fellobban a tűz, egy pillanatra elkerekednek a szemeim, de hamar megnyugszom. - Na, testvér, azért fel ne gyűjtsd magad! - odalépek, s megveregetem a vállát. //Lélektannal felfedezhető rajtam, hogy nem nyugodtam meg, komolyan megijedtem, s még mindig kissé feszült vagyok.//
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
-Na én nem elégszem meg a véletlennel, lehet hogy elkerül de lehet hogy nem.
<<Hogy is tudnánk ez ellen védekezni? Mit csinálna a mester ha it lenne a helyemben? " Ha tudod hogy valami be fog következni könnyebb ellene védekezni. Egy varázsló nem hagyatkozhat mindig csak a pillanatnyi erejére. Ha előre felkészülsz számítassz a veszélyre és megellőzöd sokkal kisseb az esélye annak hogy bajod essé" Igen megvan! Varázskör! >>
Leül majd egy Pszi-pontból megpróbálja feltölteni elméjét//Kivonás-2 kör//
Ezután rájön hogy ő még nem képes felrajzolni ezt a formulát ezért dühösen vágja földhöz kardját. <<A fanébe! Többet kellet volna tanulnom.>>
-Remélem nem akar felénk jöni az a veszedelem. - Mondja inkább magának majd keres valami kényelmesebb helyet és véginéz a töbieken.
-Őrködnünk kellene nem ? Ki akarja kezdeni?
Míg várja a válszt megvizslatja a gödrök tartalmát. Próbálja beazonosítani.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lorin O Krell 2007.12.02. 19:36-kor.
______________________________________________________ KM esemény [Hakea] Helyszín: Daychín nyugati határvidéke Idõpont: Őszi hónapok, délelőtt Résztvevõk: Zanazan ______________________________________________________ -Ugyan szavai ellenére nem bizonyos, hogy társaim...és mesterem halottak, valóban, kötelességemnek tartom, hogy legalább keresésükre induljak. Ha ön mégis maradna, nos...bár nem értek egyet döntésével, mégis elfogadom. Viszont figyelmeztetem. Bár a vidék nappal is gyötri az élőt, éjszaka még azokat is ellene fordítja, akik a Kárpiton Túlra kerültek. Borzalmas, eleven pusztulás kísértete vetül a tájra, a temetetlen halottak, mocsárba fúltak, ragályok áldozatai egyként nyögnek fel, hogy elemésszenek mindent ami még él és lélegzik. Bármelyik társamat megkérdezi, hasonló választ fog adni.
<Ez a fickó bekattant!> -Miről beszél? Jól van maga?-pislogok kettőt- Uram, szerintem ön abszolút nem értette meg, hogy mind a mestere, mind az az öt fő, aki kiment utána, nem él! Az a flrfi, is aki visszajött, ezt támasztja alá! nyugodjon ebbe bele! Mondjon el érettük egy imát és szervezze meg az éjjeli őrséget!-kérem.
<Pont ez az ami engem nem tesz túl nyugodtá...> Letelepszik ő is, de sajna semmi sincs nála amibe betakarózhatna. Megpróbál egy szélárnyékosabb helyet keresni, aztán összegömbölyödik a kemény földön, és aludni próbál. <Meleg tűzhely...finom kása...jófajta bor...csinos lányok...meleg ágy....csinos lányok a meleg ágyban...ha egyszer kijutok innen! Csak egyszer! Többet nem jövök a tájára se ennek a helynek. De meglátja még a világ, hogy milyen fából faragtak! Eddig is kilábaltam mindenből. Most se fogok elcsüggedni, és minden lehetőséget meg fogok ragadni a túlélésért!>
Ne légy ma ez, holnap emez, s jövőre ismét mást szemezz. Érc légy, mely mindig egy marad, ne törmelék - dirib-darab.
Amikor látom, hogy kivétel nélkül mindenki pihenni készül <ki s maga sajátságos módján...>, magam is kényszerűen letelepedek. Aggódva figyelem a távolban lévő jelenséget, de nem szólok.
- Majd én őrködöm, úgysem tudnék aludni - válaszolom Ryell kérdésére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cadoras 2007.12.02. 19:42-kor.
______________________________________________________ KM esemény [Hakea] Helyszín: Daychín nyugati határvidéke Idõpont: Őszi hónapok, reggel Résztvevõk: Zanazan ______________________________________________________ Elias arca elsötétül. A komorság, reményvesztettség árnya ez; jópárszor láttad már utazásod során. -Valóban. Talán ez, az ima segít most leginkább rajtuk. Ha megbocsát... Azzal faképnél hagy. A sátrak felé veszi az irányt. Többen is megszólítják, azonban mindenkit elutasít, és bebújik sajátjába, kissé ingerülten rántva be maga után a pokrócot.
Mély sóhaj szakad ki belőlem. Nem örültem, hogy nekem kellett ezt kimondanom. Lehet nem is hisz nekem, csak haragszik. Elnézek abba a sátorba, ahova az a férfi vonult vissza, akit korábban Elias kiküldött. A nevét elfelejtettem. Odamegyek. A sátor előtt megállok, kicsit lehajolok, hogy benézhessek a sátorba. -Uram, elnézést! Zavarhatom egy kicsit? Kérdezhetek valamit?
______________________________________________________ KM esemény [Hakea] Helyszín: Daychín nyugati határvidéke Idõpont: Őszi hónapok, este Résztvevõk: Mindenki, kivéve Zanazan ______________________________________________________ Ahogy lehevertek a földre és megpróbáltok kényelmes fekvőhelyet találni, egyre inkább rájöttök, hogy ezt a lehetőséget elszalasztottátok. A talaj itt leginkább úgy fest, mint egy kiszáradt hulla repedezett bőre; a szikes felszín réseiből nyomásra szivárog a langyos, fekete szurok.
//Lorin kérlek írd le a pontos manamennyiségeket, felhasznált Yp-kat stb.//
Alix a csoportos leheveredésre sarkon fordul. Egyik szemöldökét felvonva szól hozzátok, hangjából "enyhe" feszültség szűrődik ki.
-Öö...eléggé fáradtak lehettek, ha itt akartok aludni.
Mi után feltöltődött az elmém körbenézek. A sápadt hölgy megjegyzésére nem reagálok. Ha elég erősnek érzem magam, feltápászkodom, ha nem, akkor még pihenek egy kicsit.
- Akar a bánatom - tekintek fel Alixra - De ha ők maradni szándékoznak, akkor én is, bár a talaj nem épp pihenésre alkalmas. Kényelmetlenül érzem magam, fészkelődni kezdek, hogy minél enyhébb kellemetlenségen tudjak pihenni.