Benéztem a Hol játszhatsz éppenbe és azt tapasztaltam hogy Nava remekelt egy: "Na ebbe kössetek bele csesszétek meg!"- típusú helyszínismertetést, amely el kell ismerni minden ízében tökéletes, korrekt és aktuális. Szép munka Nava.
A milyen karácsonyt szeretnék krédésre válaszolva:
Olyat, ahol a harmincéves kissé már kókadó ágú szocreál műanyag fenyőre gyerekkorom díszei kerülnek és egy-két az évek során féligégett gyertyával és csak nyomokban meg-meg gyulaldó csillagszóróval van kiegészíve az összhatás. PErsze a piaci zselés szaloncukor sem hiányozhat. Iagzából ez és egy kis csend, nyugalom, pihenés a legszűkebb családi körben. Na én ezt szeretném. Remélhetőleg sikerül is. Minden megvan hozzá csak a nyugalom, pihenés tűnik távolinak az év végi melós fejetlenségben.
Persze ez 24-e. Utánna már ismét jöhet a fórum, a barátok, az ismerősök, játék asztali/kártyaparti/társas/"ki tud többet inni a sütire"/stb.
Ayana írta:...szeretném kérni a két nyílt karakterem temetőzését.
Bocsi, csak néha úgy érzem, hogy rajtam kívül más nem nagyon olvassa, amit írok Bár nekem mindegy, hogy hol van helyieg a "cuccuk", mert én temetőzöttnek veszem őket.