Nekem a monitorom tuti kisebbre van állítva ennél, mert ennél többet nagyon nem szeret... Ez a monitor, amit használok, kb. 10 éves, kiscolos cukifalat... De színes!!! És a dugasza jó a modern számítógépekbe, szóval nem házilag buherált
Nekem 800x600-on megy a gép. A monitorom jó, a szemem sz@r. Még így sem nagyon látom a színskálát, de a lényeg hogy bármelyik négyzetet eltaláljam. Utánna úgyis átírom a megfelelő színnévre.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Lassan nálam is beindul a "bika effektus" ettől a rengeteg pirostól! Már csak az kellene, hogy rázza előttem ezt a rikító szint valaki, s biz Isten nyomban szétfejelem a monitort!
Con, ha van rá mód és lehetőség: Kérlek rakd már vissza a régi háttért! ( 40db ezres volt anno ez a monitor. Ja, valamint a koponyaalapi törésemből kifolyólag, legalább két hónapot ki kellene hagynom!)