Ha minden jól megy lesz karácsonyi játék remélhetőleg. Az eléggé poénra van véve. Az archívumnál megtalálod az előző évek ilyen játékait. Olvass bele és meglátod mik szoktak történni.
Egyébként vállalva az általános megkövezést megkérdem nem lehetne azt a jó kis piros karácsonyis skint mégiscsak felrakni?
Nos, valóban, csupán játszani szerettem volna ott. Köszi a bókot Ayana, de úgy érzem, korán sem voltam valami jó mesélő, mikor még téged kalandoztattalak. Túl sokszor éltem a túlzásokkal, s szerettem előtérbe helyezni saját karakterem, ezek szerintem nagy hibáim voltak. Gianagot pedig elég jól ismerem, de nekem először a Vikingek ill. Norvégek jutottak eszembe a törpékről ill. szakállas emberkékről, havas hegyvidékről, meg a mulatozásról, vagy netán a kelták (ők aztán tényleg tudtak kocsmai mulatságokat csinálni ), de nem a svájciak. Igaz, nem egy hajós népség a gianagi... Földiekhez amúgy sem szeretem hasonlítani a M.A.G.U.S. világbéli országokat. Magukkal ragadott a kultúrájuk, a tekervényes földalatti labirintusaik, földalatti tavaik és természetük varázsa.
Ha a Vén Szarka kölykei c. kalandban még részt vennék, de egyébként nem lennék aktív, olvasóként ezt megtehetném? Vagy eme zárt kalandban sem szerepelhetnék?
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Cadoras, ha zárt kalandban szerepelsz, akkor felesleges lenne Olvasónak lenned:P Nem kötelező nyíltban is játszani. De ha nem fogsz egyáltalán Hidekivel játszani, akkor szólj, mert mivel elvileg egy időben vagytok Lorinnal, ezért nem akarok kavircot azzal, hogy Tai visszamegy le a fogadóba, de te meg közben már kinyírtad, vagy mittomén, ezt most csakúgy mondtam:D Szóval érted, hogy ne legyen törés tér-idő kontinuumban! És igenis jó mesélő voltál, különben nem játszottam volna nálad (a Dávidékhoz is ezért nem mentem, mert nem volt kedvem a karakteremmel "szendvicset" cipelgetni egy országon keresztül XD) És hallom rövid lett a hajad.... (A Reni-madarak csipogták XD)
Csak addig lennék aktív, míg a Vén Szarka kölykei c. kaland fut. Ha az véget ér, inkább csak ihletért járnék fel az oldalra, inkább a regényírással foglalkoznék januártól. Ezen kívül továbbra is játszanék az asztali változattal, de hetente 1x. Andrással összehozunk egy partyt UTK szerint, amiben valószínüleg Wercole is benne lesz, meg pár újhegyi -gondolom. Lehetőség szerint Schinter is benne lenne ebben a csapatban, feltéve, ha továbbra is játszana velünk. Itt csupán "kívülálló" lennék.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Hát akkor az asztaliból sajnos kimaradok (Kivéve, ha csinál nekem valaki egy karaktert az igényeim alapján XD) Pedig Andrással is régen folytattam kerekasztal teázást a szögletes asztal mellett Sok sikert a regényíráshoz, meg ahhoz, hogy profitálni is tudj belőle, mert azt sajnos nehéz. Van egy ismerősöm, aki író akar lenni, de eddig összvissz egy novellájával keresett pénzt - egy versenyen második lett, asszem 30ezret nyert -, viszont ő regényt még nem írt, mert nincs témája. Főleg a "kísértet" téma érdekli, és azt mondták neki valamelyik magyar kiadónál, hogy megtörtént eset alapján írjon, mert azt viszik. Csakhogy Magyaroroszágon nem igazán vannak igazi kísértetsztorik, de ha valaki mégis tudja, hol lehet ilyeneket beszerezni (mármint infókat), az légyszi szóljon nekem
Nem lusta vagyok (vagyis a lustaságom másra terjed ki), csak nincs felesleges időm és energiám arra, hogy átrágjam magam a vadiúj törvénykönyvön (ETK-val semmi bajom nem lenne, sőt, talán még egy ÚT-s karigenerálást is végigszenvednék, de nem fogok még egy harmadikat is betanulni, ahogy a D20-as rendszerről sincs lövésem se, és nem is tervezem az abban való elmélyülést az elkövetkezendő hónapjaimban/éveimen). Így is jóval kevesebb az időm, mint amennyi elegendő lenne ahhoz, hogy mindent véghez vigyek, amit szeretnék.
//És igen, harapós kedvemben vagyok, mert felébresztettek alvás közben, amit a világon a legjobban utálok, főleg ha hülyeség miatt keltenek fel.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ayana 2007.12.12. 17:43-kor.
Miféle Karácsonyi skinről van szó??? Aszem lemaradtam valamiről...
Mostanában leköt az UTK-megimerése. Jaj igen sikerült megszereznem.Póénnak is beillő módon... Öcsém ( aki életében kétszer ha játszott magust) gondolt egyet és megvette.Egyik nap jön a szobámba egy furcsán ismerős pentagrammával ékített könnyvvel. NAgyon megdöbbentem. Azóta nállam van az UTK. jah a viccesebb része hogy még csak nem is saját zsebből lett meg öcsémnek (vagyis nekem ) hanem szüleim finanszírozták. Akik annak idején (tavaly) azt nem akarták megengedni hogy egy Live-ra elmenjek mert féltek hogy "szektás leszek"... Baker mindig változik a világ!!!