hát ahányszor irtad,hogy hajszint változtatsz valóban elég vagy egydül is a rajongótáborhoz hogy ha minden szinnel lenne 1 belőled...de azé ne légy önző hátha véletlenül vki más is csatlakozna a táborhoz
Elhiheted, hogy én egyedül is kiteszek egy tömeget Beszédben és igényekben is XD Milyen tizedet kérsz? Ezt nem értem:P Pénzt, vagy rajongói testrészeket? XD
Csekély történelmi ismereteim emlékeim szerint 1 10ed ment a királynak 1 10ed az egyháznak és 1 10ed a földesúrnak nem? Lehetett pénzbe meg természetbe fizetni hm...de rég is volt töri órám
Ja, hogy olyan tized:D Töriből nem voltam túl jó, mert csak az ókorig szerettem a dolgokat, főleg a mesés részeket (mitológia, meg görög hétköznapok, stb. című leckéket:D) Ezért az érettségim is csak 4-es lett. Najó.. Pénzt nem adok:P A Fanclub nonprofit. Természetbeni fizetés... Hát a házunkkal szemben van egy szántóföld, kukorica és napraforgó szokott lenni rajta XD (vagy te másra gondoltál a "természetbeni" alatt? )
akkor én egy szent lélek vagyok ^^ Ja nem mindenki más 1 szent lélek ha magamból indulok ki De ugyebár tudjuk,hogy ez nem igy van persze ez rám nem érvényes xD
Ayana, Schinter: itt már van valami a levegőben közöttetek
Con: remélem csinálsz biztonsági mentést, és aztán nem izguljuk magunkat végig 24 órában, ha elszáll az oldal és világvégi hangulattal pedzed, lehet kapa