• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 296 / 300 • 1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.17. 7:11

:D Naggyon tecccik az ötlet. Pont tegnap gondoltam rá, hogy be kellene vállalni egy ilyet, csak én nem voltam elég tökös, hogy feldobjam az ötletet :D Én szívesen mennék, és segítenék a modulírás/szervezésben is ha gondoljátok...habár inkább csak neten keresztül tok segíteni, mert elég sűrű a melóm, meg esetleg a hely fixálásában, lefoglalásában (Szolnok/Kecskeméti lévén :P)
Mesélni annyira nem szeretek, inkább a játékot szeretem élvezni :DÚgyhogy azt meghagyom másoknak.

Amúgy sztem még a Kecskemét sem lenne rossz választás, mert az ország közepén van...az mindenkinek hasonló táv, vagy nem?
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.12.17. 8:07

Juhééé. Az ötlet tetszik sőt. :)
Szervezésben már amennyit neten keresztül tudok segíteni azt szívesen vállalom. Mesélést és modulírást inkább nem. Tudjátok én rögtönözni szeretek :)
A hely részemről lényegtelen alkalmazkodok a többséghez. Ami a csapatminimumot illeti szerintem lássuk, hogy egyáltalán hány jelentkező lenne ha már van fix hely (város) és idő és annak fügvényében lehet még vele variálni.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.17. 9:15

Az ötlet nagyon jó! Csak sajnos szerintem én nem tudnék elmenni, mert Miskolc mellett lakom :cry:
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.17. 9:25

Üdv all,

Nos az ötlet jó,de mindennek előtt sztem:

1:
kikéne tüzni az idpontot és esetleg elre befizetettni a pénzt(500-1000 huf amennyi kell a terembérletért),igy biztosan lehet tudni,hogy kik azok akik jönni fognak...

2:
nem kell előre kidolgozott karakter...voltam már mind2 fajta versenyen és az előre kidolgozott karakterbe sztem nehéz beleélni magad vagy legalábbis nem mindenki képesrá,aki csak 5 perce kapta a karikat és ez érvényes a km-kre...nem 1 olyan verseny van/volt,ahol önként km-k voltak és 10 perce olvasták el a 40 oldalas kalandot még jó hogy nem jegyezték meg rendesen :D és igy xar is a mesélés...Egyébként is ha team jön,akkor ugyis megoldják,hogy ismerjék egymást különben esélytelen egy verseny kalandot megoldani :D

3
azé ne mindenki segitsen be a kaland irásba,mert ki fog játszani? :D

4
hány napos is lesz a rendezvény?Immáron úgyis lehet hivni...lesz-e bármi más program?pl: szám háború,más rpg-k,szabad beszélgetés/ismerkedés(nem,nem a nagyon közeli fajta mielőtt vki arra gondolna) stb.

5
nem kellenek dobogók...ugyanis felmerülnek,hogy "miért ők nyerték és mért nem mi,pedig több ellent öltünk meg" szöveg lenne...Nagyon jó ötletnek tartom a különdijakkal való jutalmazást :) Igy senki sem veszekszik senkivel...(esetleg kisebb ajándékok pl:kocka szütyő,1-2 kocka,om logó karkötőbe,nyakláncba stb.)

Eléggé sok melót igényel egy ilyen rendezvény szóval ne kapkodjátok el sztem :)

Quator:
ja én voltam 2 om talin is és nem jöttek el sokan elhiheted :D köztük te sem xD

ichigo:
semmi sincs messze csak akarni kell :D
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.17. 9:37

Ichigo:

Én Miskolcra járok egyetemre munka és asszony mellett :shock: Sztem ha meg tom oldani neked sem nehezebb. :)

Amúgy meg csak ötletelésben lennék segítség, mert azért én játszani akarok :)
Az ismerkedéses részben is van fantázia. Bár még nem olyan régen vagyok itt, azért kíváncsi vagyok pár emberre :P
Am, ha több napos lenne, és valaki nem nagyon tudja megoldani a hol alvást akkor 1-2 embert el tok szállásolni Szolnokon és Kecskeméten is :D Kecskeméten akár még 4-et is, ha vállalják a földön alvást (francia ágy+kihúzható kanapé+nagy nappali :P).
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.12.17. 9:42

Én sem az mondtam h nem tudom megoldani, csak ha a közeljövőben lenne, itt a vizsgaidőszak január végéig, na meg közben egy síelés. De lehet megoldom, mert szeretnék menni.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.12.17. 9:43

Békésen leülök, mondom lekváros vajas kenyér és kávé majd felébreszt, de nem, akadt itt más is, ami felébresztett :D

Nem rossz ötlet, ha lenne egy ilyen játék, az a "mi kutyánk kölyke" lenne, szűkebb körű, OM-s, nem díszbabosvalagpusztai vadidegenekkel teleszórt nagylétszámú mit tudom én milyen szerepjáték verseny, ahol a nicknév se mond semmit :D

Pontokba szedem már a magam baját :D (ez most engem érint, nem az ötletet)
-nincs tapasztalatom versenymodul készítésben, egy ilyen rendezvényen sem jártam még, egyáltalán nem tudom hogy néz ki, miképpen kell elképzelni egy ilyen összeröffenést :)
-én csak írásban vagyok tűrhető KM. Szóban nem vagyok nagy durranás, mind beszédképességi (hadarok), mind pedig idegállapoti ismérvek miatt (izgulós alkat)
-kiderülne, milyen állapotok uralkodnak a Km háza táján ha mesélne :P, és az távol áll a rendezettől (van alapvázam, de a java rögtönzés)
-a harci lemeséléseket jobb nem bolygatni :lol: Az nálam katasztrófa, magus-matekból elégtelen
-ha nyomtatott szabélykönyvekről van szó, csak ETK-val rendelkezem
-kösz a bizalmat Castor :D :D , a pitbull ma otthon maradt
-ha rá is veszem magam, hogy bedobom magam egy ilyen rendezvénybe, csak JK-ként tudok érdemben letenni valamit az asztalra
-egynapos rendezvény az szimpi, ottalvós nekem nem
-amíg nincs melóm, ráérek, csak a zsetont számolom ha közlekedés kerül szóba :)

A szervezés biztos hogy nem lesz olyan ötperc alatt összedobjuk fajta :)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.12.17. 11:02

A szervezéstben és a modulírásban is benne vagyok. Mesélni is szívesen mesélek nincs probléma. :)

Aki játszani is akar az viszont maximum a szervezkedésbe akarjon belefolyni a modulos ötletelésbe ne, mert a végén ráismerne saját ötletére és onnantól az nem olyan jó.

A karaktereknél konkretizálni sztem nem érdemes, mert akkor nem lesz olyan jó a hangulata. Azt viszont meg kell szabni, hogy csapatok jelentkezzenek, tehát a karakteek ismerjék egymást. Legyen közös történetük és közös céljuk is.

Helyszínnél a Szolnok elég sokszor felmerült és szerintem is ez lenne a többségnek elérhető. Pölö nekem is. 8) :D

A versenyt egynaposra tervezzük, mert az ottalvás pluszköltség. Ha más nem kaja és pia. Délelőtt kezdés, délután befejezés.

Az időpont meg ha nem akar senki ráfagyni a vonatra/buszra sztem február végénél hamarabbra nem érdemes tenni.

Azt hiszem ezt érdemes megtárgyalni mert elég nagy az érdeklődés. :)

Schinter: Én csak 1 OM találkozóról tudok, ami szerveződött Admin, VIP, Modi szinten, de arra csak Yvett, Con meg én mentünk volna. Te hol is voltál akkor?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.17. 11:26

Én sajnos money hiányában nem igazán tudnám megoldani a szolnoki talit. Ami pénzem van, azt tavaszi animeconra tartalékolom, mert ott még sose voltam (aztán lehet nem is marad addigra semmim, szóval lehet, hogy idén se leszek:P)
Nektek azért jó szórakozást hozzá! És ha Schini megy, csináljatok róla fényképet nekem! :P
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.12.17. 11:28

Nos akkor problémamegoldások:
- A vonatra nem fagy rá senki csak vinni kell egy kis lélekmelegítőt. :)
- Ha összejövünk min 3-an Pestről akkor üsse kő leviszem a társaságot kocsival.
- Az ottalvós mese most szerintem nem aktuális a költségek miatt
- Szabálykönyv nem gond ha kell, megvan a többség.
- a karaktereket meg lehet írni akár előre is akár a KK-ra. (Castor olyan hossszű előtörit ne is várj mint amit KK-ra izzadtam :D ) ez csak megbeszélés kérdése.
- kifejezetten versenyt is lehet csinálni, de a többségnek szerintem az lesz a lényeg, hogy összejön a banda játszani egyet. :)

Edited by Sion
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.12.17. 12:40

Az ötlet jó, engem érdekel is, de mivel csapnivaló KM vagyok (többnyire) ezt a részét kihagynám. Szervezni segítek, bár neten keresztül nem tudom mit tudnék kezdeni.

Egyébként meg mivel úgy látom hogy egyeseknek az ottalvós is jó lenne, mások pedig tudnak szállást biztosítani, el lehet gondolkozni azon, hogy lessz a verseny, aki akar hazamegy, aki meg nem az ottmarad és este egy kocsmázós/beszélgetős party még összejöhet... :wink:

Ui: Két OM találkozó volt. Az első pöstön lett megtartva és Con, Schinter, Limenel és jómagam jelentünk meg. A másik a már említett modi találkozó. Továbbá ameggyire tudom volt csapattalálkozó is, bár erről castor tudna bővebb infót. Amit mi akartunk szervetni nyárra hosszút, úgy heteset az ugye befulladt...

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.12.17. 13:01

Ranil Tüze kapcsán volt egy játszós nap :lol: Schinter, Saggaras, Castor és én voltam ott akkor.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.12.17. 13:09

Tehát akkor eddig négyből három OM találkozó, ha korlátozottan is, de megvalósult. Azaz van esélye ennek is ha az érdeklődés nem csak futólagos. Milyen időpontra gondoltatok?

Mégvalami. Nyugodtan csináljatok fix karaktereket. Előtte felrakjuk az oldalra őket, így aki érdeklődik, az át tudja nézni őket előtörténettel együtt, és nem ott kell hirtelen beleélnie magát.

És ha már OM verseny, akkor OM rendszer kéne nem? Bár ezt elsősorban a modulírók dolga eldönteni.

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.17. 13:19

Na ja az első tali után úgy gondoltam,hogy a többség csak mondani tudja és nem megy el :D ha jól emléxem a másodikra nem is volt időm...

Szavaznék a febr.-ra...mint időpont:
1
mivel vizsgaidőszak van most ezért pár embert érinthet a dolog...pl engem :D

2:
jobb az idő,bár ez egyáltalán nem biztos

3:
és egyben a legfotnsoabb...szervezőknek van idejük összedobini a programot,kalandot és a kariakt ha előre kidolgozottakkal akar a kmi banda bár akkor sztem legyen a 4 fős banda számára 6-7 karakter hogy lehessen választani és ne minden kaladn 1 hangú legyen ugyan azokkal a karikkal...

felvetés:
lehetne megosztott világot csinálni...azaz a csapatok 1mással is találkozhatnak és szervezkedhetnek a kaland folyamán :D rúna táborban 2x is megcsinálták és mindenkinek nagyon jó volt a véleménye róla.Bár ez kizárja azt,hjogy előre adott karik elgyeneke... és egy kisebb melót,hogy a mesélők közt futkározni kell :D

ayana:
minek kép ha akár találkozni is lehet :D mondjuk egy összeütött asztali partyban,akik pécset vannak :D
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.17. 13:51

Hmm....mondjuk ha belegondolunk, hogy meddig tart le és felutazni, lehet, hogy a pécsieknek és a dunántúliaknak jobban feküdne pest...csak mert ott mindenki ott tud lenni max 3 óra alatt, de akik nyugatról jönnek és szolnokra kell menniük, azok min 5 órát utaznak. (Most magam ellen is beszélek szolnoki lévén:P) És ugye 5+5=10 óra utazás, tehát ha nem min 2 napos akkor nem marad sok idő játszani. Ha viszont nincs sok nyugat mo-i, akkor szolnok tényleg ideális, mert a dunán innen(Pestet is beleértve) mindenki 1 órán belül lent tud lenni :D

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 296 / 300 • 1 ... 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300

Vissza: Archívált Fórumok