Én is boldog új évet kívánok mindenkinek! Szerintem azon kevesek közé tartozom, akik átkólázzák is diétázzák, meg savlekötőzik magukat 2008-ba, és amúgy meg már most álmos vagyok, de azért itt ücsörgök a gép előtt, amíg bírok, mert egyik haverom is msn előtt ünnepel velem XD
Tyű, olyan hó esett itt, és még nem fejezte be! Holnap olyat sétálok! Ma csak azért nem, mert sok a petárda. Egyébként hangulatos lenne Karácsonykor is összehozhatott volna az idő egy ilyet.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Már teljesen ébren vagyok, 0.42-kor lusta voltam beírni bármit is az oldalra, aztán meg lefeküdtem szunyálni. Pihit mindenkinek, ha lesz hozzá kedvem, még reagot is szülök ma, ahova kéne.
Én felnéztem a filmek végén, de negyed ötkor sem volt még senki, így inkább elmentem aludni. Mostanáig sikerült, de látom álmos-kómás ez a nap az OM-en is.