Quator, fordítottam és kaptam egy kis ihletet is a fordításból, bár nem tudom, ez annak az illető játékosnak mennyire fogja majd elnyerni a tetszését Azt hiszem mostanában több horrort fogok megint nézni, mert azokból lehet igazán ihletet meríteni De azért nyugi, mert nem áll szándékomban játékost ölni, még ha úgy fog tűnni, akkor se
Áhám...mikor elolvastam amit írtál, már gyanús volt...látom én vok az áldozat De nem baj...ha nem arra mész, h kivégezz akkor még örülök is a kis izgalomnak
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
BUÉK Minden Kedves OM tagnak! Legyen ez az év mindenkinek sikerekkel, s szép emlékekeket teremtő helyzetekkel teli! S Nibur, sikerült felvennem a kapcsolatot az illetővel, köszi. A barátnődnek pedig jobbulást!
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
No, csak feléledtem én is így estére, pont mikor indulni kell a pótszilveszteri buliba Viszont addig is, míg tudok gépelni, csatlakozom az előttem szólókhoz, és boldog új évet kívánok. Holnapra meg fejfájásmentes napot
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
B.U.É.K. mindenkinek, újra megvan a jelszavam, így hát visszatérek a nagyokat idegesíteni Új év, új hülyeség... meglátjuk, ki tartja be látom új tavernát is kaptunk... juhééé 100 női kebel rulez xD
Aki másokat ismer, okos Aki önmagát ismeri, bölcs Aki másokat legyőz,erős aki önmagát legyőzi,hős Tűzben látszik meg, mi arany és acél, vészben, ki a bátor és eszes. (Khelenn, az Arcnélküli fejvadászklán ura)
Enriquel jelezte, hogy visszatérne, és szeretné, ha a temetőből kikerülne majd valamelyik karaktere. Jelenleg nem tud belépni, ha majd sikerül, akkor ő majd pontosabban megírja, hogy szeretné.
Nya hosszú eltűnés után újra itt vagyok - bár lehet, hogy ez inkább nyűg mint öröm. Az eltűnésnek több oka is volt, ezzel nem fárasztanám most az olvasó közönséget, akit érdekel annak személyesem szívesen elmondom. Elnézést kérek a kedves helyszínmoderátor hölgyemtől, hogy búcsúszó nélkül léptem le, csak remélem, hogy meg tud bocsájtani nekem. Hamarosan szerintem ismét aktív tudok lenni, ehhez azonban szükségem lenne majd a Toroni karakteremre, akivel épp egy izgalmas helyzetben hagytam abba a játékot.