De ha átolvasod a pszi fejezetet, akkor az 1.tsz-re más a szabály mint a többire. A bírák azt csak a szintenként adhatóra írták (lsd alapból 0/tsz lenne)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
ja yvett is irt az elején egy ilyen reagot,hogy ut ben sokkal kevesebb yp/tsz van csak arról feledkeztek meg,hogy igen ám,de ott mindent lehet venni tpből....
quator meg háát...külön téma... mondom neki,hogy lóvász fiút megkérem,hogy segitsen a lóválasztásba és talán nem 6-9a arany lenne egy jobb könnyü harciló pl erre asszondja,hogy elf rabszolgát is vehetek 30-40a ért...
He figy mán...erről jut fejembe. Van egy csomó aranyunk. Ha csak az alapfelszerelést veszem meg, akkor lenne kb 70-80 aranyam...1 jó zsoldos évi jövedelme 1 a Asszem megnyernénk a modult Főleg ha ti is jönnétek vagy ennyivel. Egy kisebb légióval beállítanánk sztem a km leesne a székéről. Asszem volt is egy ilyen húzása egy csapatnak az egyik versenyen. Különdíjasok lettek. Alapszitu: Aquirokat kellett legyakni. Ők meg semmit nem vettek, minden kap-ot pénzbe fektettek. Lett vagy 8000 katonájuk, azokat meg ráküldték az aquirokra
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
na igen nem tudom honnan,de én is hallottam ezt a story-t...csak tudod az a baj,hgoy ha szedett vedett a banda,akkor hiba vagytok 8000n...egy jól felkészül 800fős sereg begyakja főleg ha van magic support is...
ha sok pénzed van add nekem én úgy indulok,hogy -42 Hatalom amulet+ -20a kézinyilpuska...szóval... másik:vehetsz jobb minősséget 1,5-2x áron pl fegyverben vértben...lóban...csatlóst is hozhatsz csak lehet,hogy bármikor átvágja a torkod a pénzért xD mellesleg meg tartogasd a pénzt,mert érdekel quator felvetése xD elf rabszolga 30-40a ért only 18+ szépség és sex kultúra 4+
Ichigo: úgy terveztem,hogy adsz nekünk is helyet a szekéren ugye nem gond?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2008.01.06. 1:07-kor.
csak most, csak neked...lefejvadászok egy olyat neked grátiszba pár varázstárgyért....méregtől óvó amulet és társai (Ugye olyanokkal megszánsz minket majd? )
Na asszem elteszem magam holnapra...jó éjt
a társai alatt nem tom mire gondoltál ugyanis legutóbbi emlékeim szerint méregtől ovót tudok csak csinálni.... ill. azt a rózsakvarc micsodát...18a 3ép :S bár akkor már inkább heal poti,mert drága a kicsit...
adjak nektek is?háát az a gond,hogy erre müxik a szimpatik mágia,amit én spec naon gyűlülök főleg ha ellenem akarják alkalmazni bár ezt megkérdem
felraktam a kari 2.0s verziót....benne vannak a felszerelések is nézzétek meg és véleményezzétek pls XD annyit előre,hogy az eredeti felszerelé rublika ismét csak kevésnek bizonyult
Látom kibővítették a csapatokat. Azaz öt csapat lesz, 5 Km, s a csapatok így 5 fősek!
Szerintetek adjunk fel "apróhirdetést", pl ezzel a szöveggel?: 1 Jk hely még akad nálunk! Lehetőség szerint valami harcos kari! Lányok előnyben! Ők jöhetnek bármivel!