A kupiban jártam

A kupiban a kiszolgálás pontos és diszkrét. Az éttermi részen semmi jel nem mutat arra, hogy miből tartja még fenn magát. Így nem kell irulva pirulva bejönni ide, mert senki nem botránkoztat meg hiányos öltözetű lányokkal. A lányok csakis odafenn vannak, ahova fegyverrel nem lehet belépni, s garantálják a lányok egészségét és tisztaságát. Fontos szempont, voltam már olyan kupiban ahol mosdatlan lányokat tartottak.
Így aki azt hiszi, ez a fajta örömszerző intézmény a királyságban nem létezik, üzenem nekik, tévednek! Sőt, odaadóbbak ezek a helyi lányok mint a nagyvilági, beképzelt városokban!
Na, jöjjön az Angyal. Pofátlan voltam, bementem oda. Azonnal egy szentélyben kezdtem magam érezni. A tulaj mélyen vallásos és ezt a berendezés is képviseli: szentképek, szobrocskák, olyan mennyiségben, hogy abból 6 vidéki templom is gazgadon berendezhette volna magát. Szokása a tulajnak vallásos idézeteket szajkóznia, s aki tud egy olyat, amit ő nem ismer, ingyen evett. Megveti és naponta ostorozza a szomszédságában folyó életet s az ott lévő erkölcstelen lányokat."