Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

Most az se tudna felizgatni ha a királynő előttem ugrálná a kán-kánt egy harisnyában...
 Most az se tudna felizgatni ha a királynő előttem ugrálná a kán-kánt egy harisnyában...  ...vagy az a költő nyilvánosan gyalázná a családom... >
 ...vagy az a költő nyilvánosan gyalázná a családom... >

)
 )

Alatvalói? Neki tartoznak hűséggel, vagy a  Gorviknak? A követ nem tartozik engedelmességgel a királynőnek. Mert nem a saját országa uralkodója.
 Alatvalói? Neki tartoznak hűséggel, vagy a  Gorviknak? A követ nem tartozik engedelmességgel a királynőnek. Mert nem a saját országa uralkodója. Nyílván a gorviki menekültek jelenléte a követ befolyásolásában fontos fegyvertény, mert a gorviki követ hivatalból nem hagyhatja cserben őket, de ha kerek perec kijelenti, hogy "mánpedig királynő, ha törik, ha szakad, hazamegyek" nincs rá joga, hogy egy független ország követét visszatrarsa. Minden attól függ mi Gorvik érdeke. A követ csak addig hajlítható, amíg az anyaország érdekei engedik. Természetesen ez csak az én véleményem, -gondolkodásom- tükrözi, de te vagy a HM; ha nálad így működik, akkor így működik, elfogadom azt is.
 Nyílván a gorviki menekültek jelenléte a követ befolyásolásában fontos fegyvertény, mert a gorviki követ hivatalból nem hagyhatja cserben őket, de ha kerek perec kijelenti, hogy "mánpedig királynő, ha törik, ha szakad, hazamegyek" nincs rá joga, hogy egy független ország követét visszatrarsa. Minden attól függ mi Gorvik érdeke. A követ csak addig hajlítható, amíg az anyaország érdekei engedik. Természetesen ez csak az én véleményem, -gondolkodásom- tükrözi, de te vagy a HM; ha nálad így működik, akkor így működik, elfogadom azt is. 

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó