• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 13 / 51 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.24. 10:39

(Wenla)

Meglepődök, milyen ügyesen pakolgatja a halottakat, nem néztem volna ki belőle :) Aztán mikor látom, összekoszolta magát és kitobja a taccsot, felszisszenek.
-Öltözz át. Összekentek a halottak...
Közben elmélkedem. Jó, az állatok rájártak a halottakra, de vajon hogyan halhattak meg? Nagy vérengzés nyomait nem láttam, akkor hát?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.24. 13:50

Ryell

-Na ne... bruáh... mond.-mosolyog vissza Wenlára két öklendezés között.
- Remek. Utálok öltözködni. -zsörtölődik magában ahogy elővesz egy másik tunikát és nadrágot.
először leveszi köpenyét gondosan ráteríti egy faágra-így a kardját is- aztán lecseréli a tunikát majd megoldja övét és lecseréli nadrágját is. Egyáltalán nem zavarja hogy Wenla a közelében van.

-Remélem így már kellőképpen hulla mentes vagyok.De még mindig bűzlök :? . Remélem Darton eszedbe vésted ezt! Nem mindig vagyok ám ilyen jótét lélek.-néz az ég felé.
Miután végzett az öltözködéssel a koszos ruhát a zsák valamelyik elszigetelt részébe teszi és jól lezárja.
-Mehetünk is tovább. Kár volna tovább agonizálni azon kik voltak és hogyan haltak meg. Itt többet már úgyse tehetünk értük...

- Bár majd valami kellemesebb helyen megállhatnánk pihenni. Nagyon fáj a fejem... remélem nem kaptam el ezektől valami nyavalyát!
<<Hm remélem nem keveredtünk valami sötét dologba. Bár ha már az utak hullákkal vannak szegélyezve :?.>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.25. 16:09

(Wenla)

-Te gyakran hánysz?
Közönyösen nézelődök, míg a hapsi átvedlik, aztán bólintok az indulásra.
-Bármi nyavaja kerülget, remélem nem ragasztod át rám.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.25. 16:27

Ryell

-Hogy gyakran-e? Mond te gyakran találkozol hullákkal? Mert ahonnan én jövök ott hullákat legefeljebb a temetőben látni. Eddig még nem sok hullával volt dolgom. Főleg nem ilyen... őőő... régiekkel.
Kicsit elgondolkozik majd válaszol a másik kérdésre is.
<<Igazából eddig csak azt a halott elfet és Alixot láttam holtan. De akkor mindig ott volt Cadris aki lelki vigaszt nyújtott... most erre nincs szükség. Csak ez a bűz tűnne már el, akkor a fejem se fájna.>>
- Remélem nem kaptam elé semmi olyat. Nagyon remélem! Mert errefelé biztos nem találok papot!
Kicsit kiborulva <<Mi van ha valami halotti nyavalyát szedtem össze és holnap már Dartonnal vacsorázok? :shock: >>
Közben tovább indulnak az úton, déltájt majd megáll valamilyen hűvös árnyékos helyen és kicsit pihen.//Vissza meditálja pszi pontjait//
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.03.25. 18:07

(Ragdox)
*Elcsodálkozok a többiek "megrendülésén"...Hisz nem vagyok meztelen, sem szégyenlős...*
*Sajnos olyan gyorsan eltűnnek, hogy nem áll módomban megkérdezni, mi történt...*

<<Legalább a horkolás megszűnt...De félek a két útitársamban rossz kép fog kialakulni rólam, hogyha így folytatom...Pedig szimpatikusak...Majd reggeli közben beszélnem kell velük...>>

*Mikor meghallom a fogadósné szavát elkezdek készülődni. Odalépek a szoba sarkában elhelyezett tálhoz, beletöltöm a vizet, majd megmosdom benne. Nem zavar ha hideg. Ezután megtörölközök, felkapom nadrágom, bőr mellvértem, fölé egy váltás inget (fekete). Ezután a törölközőt kirakom az ágyra száradni. Leülök mellé, majd gyorsan kifésülöm hajam, összefogom, majd lófarokba kötözöm. A szakállam még tartja magát, két varkocsban hagyom. Felkelek a pénzem, kardom magamhoz veszem, majd elindulok. Bezárom az ajtót (biztos, ami biztos), majd lemegyek az étkezőbe.*
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.25. 18:11

(Wenla)

-Nem, de nem is mentem közel, nem akartam viszontlátni a reggelim. Te viszont igen buzgón átvállaltad a szerepem, hogy halottakat pakoljak, kösz :D Ha nem fertőző bajuk volt, akkor szerintem nem lesz bajod tőlük. ha meg mégis, akkor mindegy, elég, ha melletted megyek és elkaphatom úgy is. De csak nem! És mért ne lenne Zentonban pap? Nem az istenek háta mögé készülünk! ha meg mégis, ráköszönünk Dratonra!-veregetem hátba, de mosolyom nem meggyőző. Nem akarok meghalni én se semmi kórságtól.
Mikor déltájban megállunk, lábamat pihentetem én is. Látva, hogy felakadt szemekkel ül a fickó, felszalad a szemöldököm, megbököm:

-Neked meg most mi bajod?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.25. 18:19

Ryell

<<Megnyugtató.... :? >>

-Hö?- ocsúd fel a meditációból- Mi bajom lenne? Azt leszámítva hogy fáj a fejem. Csak pihentem.
<<??? Tényleg nem értem mi bajom lehetne? >> legyint majd feláll és leporolja ruháját.
- Akkor mehetünk is tovább.

//off: meditáció közbe nem akadnak fel az ember szemei. A kari nagyjából úgy ült vagy 10 percig mintha aludt volna, lehunyt szemekkel mozdulatlanul. //
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.25. 18:59

(Chin)

*Egy pillanatig bambán meredek a távolodó lovas után, majd feltépve az ajtót a lépcsősorra vetem magam. Három ugrással lezúdulok rajta, tekintetemmel Nashát keresem. Amint észreveszem őt, további két ugrást szánok a közelébe érésre, majd szó nélkül karon ragadva felrántom ültő helyéből és a kijárat felé vonszolom. Csak remélem, hogy nem veszi zokon az inzultust. Hopp! Hiszen akár el is mondhatnám Neki...*

- Szereted a lovaid? - hadarom a kijárat felé siettemben. - Csak mert ha jól láttam más is nagyon szereti őket...

*Ha nagyon ellenáll, akkor megállok, és két lihegés közben elmondom neki mit láttam az ablakból...*
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.25. 19:40

( Nasha Verdon )

* A pincér távozta után nem sokkal, robogó léptekre leszek figyelmes a lépcső irányából. Meglepődve ismerem fel újdonsült társamat, de még mielőtt bármit is szólnék neki, durván felránt ültő helyemből és a kijárat felé vonszol. *
* Egy pár pillanat erejéig nagyon dühös leszek, és megtorpanok. Már épp próbálnám kiszakítani magam kezei közül, és valami nagyon csúnyát üvölteni a képébe, mikor meghallom hadaró beszédét. *

* Nem gondolkodom tovább, ellenben iszonyú dühösen szó szerint az ajtót feltépve kirobbanok az utcára és körbenézek. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.26. 0:04

(Wenla)

-Biztos hogy nem vagy rosszul? Úgy ültél itt mozdulatlanul, mitn akibe merevgörcs állt.
És gyanakodva szemlélem, a környékére se megyek.
"Biztos megfertőzték a hullák..."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.26. 8:39

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap dél
Résztvevők: Wenla,Ryel wes Nortendall

Miután Ryel átöltözött és meditált indultok tovább, a halottak most már ha nem is békében de a föld alatt nyugszanak.Az út kitartóan emelkedik ahogy haladtok Zenton felé.A táj szinte semmit nem változik körülöttetek.Déltájban egy kisebb pihenőt pillantotok meg az út szélén. A kinézete mesterséges kialakításra vall, kivágtak pár fát, hogy a szekerekkel utazók is meg tudjanak állni.Nagyjából egy 20m átmérőjü tisztáson álltok,a tisztás túloldalán egy kisebb tisztavízű patak csörgedezik, körben tuskók vannak szék esetleg asztal gyanánt szolgálnak.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.26. 8:47

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, reggel
Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang,Ragdox

(Nasha Verdon,Chin Chüang)
Kirontotok az ajtón és szétnéztek de semmit nem láttok csak az utat és a békés reggeli tájat.Nashán látszik, hogy iszonyú dühös a lovai miatt, de látni nem látja őket az úton.Majd hirtelen a fogadó háta mögül iszonyatos nyerítések hallatszanak, mintha a lovaknak halál félelmük lenne.

(Ragdox)
Leülsz az asztal mellé a fogadóban, egyenlőre csak a hölgyet látod lenn.Megrendeled az ételed, majd hirtelen látod a férfit is lerohanni a lépcsőn és karonfogja a nőt kirángatva az ajtó elé, közben valami lovakról beszél neki.Látszik a nőn hogy elég ideges lett hirtelen.Ekkor hallod meg te is a kétségbeesett lónyerítést ami valahonnan kintről jön.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.26. 9:28

(Wenla)

Körbejárom a kis pihenőt, feltöltöm kulacsom a vízből, ha iható.
-Tudod ez azért furcsa: nézd, itt egy teljes hely táborozásra, azért viszonylag gyakran használt úton jövünk, és azok a tetemek ott hevertek, és senki nem vette észre, csak mi. Azaz előttünk senki nem járt, mert feltételezem, akinek a lelke még a testében van, csak nem megy el mellettük dolga végezetlenül.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.26. 10:12

( Nasha Verdon )

- A lovaim! * kiáltok fel dühösen és kétségbeesetten. *
* Majd körbe se nézve rohanok a fogadó háta mögé. *

- Esküszöm megkeserüli a bitang, ha bántani merészeli őket. * motyogok magamban de elég hangosan ahhoz, hogy Chin hallja. *
* Majd egy pillanatra oldalra nézek, hogy társam velem tart-e? Amint odaérek a lovakhoz, gyorsan felmérem a helyzetet. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.26. 14:29

Ryell

Wenla kérdésére vállat von.
-Csak pihentem kicsit. Amúgy meg már mondtad, ha megfertőztek is már rég elkaphattad te is szóval lehet hogy holnap már Dartonnal vacsorázunk.- mosolyog vissza Wenlára. 8) -De a fejfájásom is elmúlt szóval nem valószínű.
<<Ez a kis pihenés jól esett... fárasztó volt a hullapakolás...>>

-Igen valóban meglepő. Vagy nem járt erre senki jó sokáig, ami végülis nem kizárt lévén vendéglátónk is azt mondta hogy manapság kevesen járnak erre, vagy ... vagy valamilyen rejtélyesebb úton módon kerültek oda a hullák. Ez valószínűbb is hiszen nem úgy feküdtek ott mint aki épp ott halt meg. Bárhogy is haltak meg biztos nem feküdtek utánna egymásmellé :) . Álmukban sem őlhették meg úgy őket mert ki fekszik az útra aludni? Valóban érdekes. A kérdés az ki és miért ölte meg őket és aztán miért hurcolta ki az útra? Elriasztás? Figyelmeztetés?...
<<...Vagy valamilyen magasabb hatalom?... >>
Miközben elmélkedik a folyóhoz lép és először iszik majd megmosakszik, és megtölti kulacsát utánna nekilát hogy kimossa bekoszolódott ruháját.
- Javaslom akkor haladjunk lassan tovább.
<<Kezdek éhes lenni... miért nem pakoltattam valami élelmet? :? >>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva