*Nashával tartok, nanáhogy! Elmosolyodok kirohanásán. Bár én azt hiszem az Ő lovait láttam gyorsan távolodni, a keserves nyerítés óvatossá tesz. És ráadásul egy korty innivalóm sincs! Reménykedve nézek társnőmre, hátha...*
- Nasha!- lihegem a futás közben - Nincs - liheg -nálad- liheg -egy kis - liheg -innivaló? Megszomjaztam!
*Gyorsan a lónyerítés színhelyéreérhetünk, futunk, mint akiket kergetnek...*
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."
KM esemény [Togar] Helyszín: Sheral lábainál útközben Időpont: Tavasz közepe, 1.nap dél Résztvevők: Wenla,Ryel wes Nortendall _____________________________________________________________
Ryel odamegy a patakhoz és megmosakszik, majd iszik belőle.Közben Wenla felméri a tisztást.Miután ezzel végeztek indulnának tovább, mikor hirtelen recsegés hallatszik az erdőből, majd kilép két alak és közelít felétek.Az első kb két és fél méter magas széles vállú fekete teljesvért van rajta vállán tüskék meredeznek az ég felé..Kezében egy méretes pallos enyhén véresen, a markolatának végén egy koponya látható. Az alak szeme vörösen izzik. Őt követi egy átlagos termetű előlény egyhén rothadó állapotban, támolygó léptekkel közelít,kezében egy botot tartva. Körülbelül 10 méterre lehetnek tőletek és közelednek.
KM esemény [Togar] Helyszín: Sheral hegység Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, reggel Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang,Ragdox _____________________________________________________________ A fogadót megkerülve odarohantok az istállóhoz, ami egy alacsony épület nádfedéllel, kb 20 méter hosszú, hely van benne bőven.Berontotok az ajtaján, az épület jobboldalán a lovaknak van kialakitva pihenő, bal oldalt pedig szénát zabot és egyéb dolgokat tárolnak.Benn megpillantjátok a nyerítés okát.Három alakot láttok akik titeket megpillantva elindulnak felétek.Jó két és fél méter magasak , valamilyen vértet viselnek, ugy néznek mint egy nagyra nőt macska hegyes karmokkal.Majd felétek közeledvén meglátjátok hogy vörösen izzik a szemük.Egyszerre rántanak fegyvert ami szép nagy kb 1.7 m hósszú de ilyen kardot még soha nem láttatok.És közelednek....
Kényelmesen nézelődök, amikor társaságot kapunk. "Bazi magas...tüskés vértű...véres kard...koponyával...beteg szem...járó hulla!!!" -Ezt a szart!-nyüszítem, arcomat elönti az iszonyat és a félelem, megugrok, és futni kezdek. Mindegy merre, csak tőlük el... Mivel megoijedtem, még arra se gondolok, talán szerencsétlen hapsinak is szólni kéne...
A recsegésre felkapja fejét és arra fordul. Mikor meglátja a megjelenő alakokat kicsit meglepődik . A félelem jeges kígyóként kúszik fel gerincén ahogy kardjáért nyúl. <<Darton miért pont itt? És miért most?>> Magában felkészül a halálra<<A vértes ellen esélyem sincs!>> jobbjában a hosszúkarddal -melyet a vértes alak fejefelé irányoz- balját magától kicsit eltarttva-varázslásra készen - teljesvédekezésben kicsit hátrálva megszólítja a két alakot. - Kik vagytok és mit akartok!?- hangjában nyoma sincs félelemnek noha kardja eleinte kicsit remegett saját hangjából merít egy kis önbizalmat.
<<Nem futhatok el! Remélem Wenla már elég messze jár... Arel segíts!...>>
(Ragdox) *Azonnal kardot rántok* <<Hm...Ezek nem sima útszéli banditáknak tűnnek...És még csak nem is reggeliztünk...>> - Kik vagytok?- Teszem fel nekik a kérdést...Bár nem igazán szeretem a macskákat... * Ha nem válaszolnak, felkészülten várom, hogy odaérjenek, nem szeretnék elsőként támadni, hátha csak kommunikációs problémáink vannak...Viszont, ha a társaság egyik tagja megindulna feléjük, azonnal vele tartok.*
KM esemény [Togar] Helyszín: Sheral lábainál útközben Időpont: Tavasz közepe, 1.nap dél Résztvevők: Wenla,Ryel wes Nortendall _____________________________________________________________
(Ryel) Hozzájuk szólsz de mintha nem is hallanák, jönnek tovább.Értelmetlen hörgés hagyja el a kisebbik alak száját. A nagyobbik leír egy kört a kardjával, és támadó szándékkal közeledik feléd. Ahogy körbenézel látod Wenla befut az erdőbe és te egyedül maradsz a tisztáson két ellenféllel.
//off: ha támadsz tedd és utánna dobj kezdeményezöt.
(Wenla) Rettenetesen megijedtél és csak futsz nem az uton hanem befelé az erdöbe.Kerülgeted az utadba esö fékat bokrokat és hátra sem nézel.Nem törödsz semmivel és senkivel csak futsz...
*A nagy rohanásban megpillantva a macskákat azonnal meghúzom a vészféket. Nem tudom támadóak e vagy sem. De a vörös szem nem sok jót ígér. Gyorsan körbepillantok és látom, hogy a tegnapi utazó is velünk tartott. Vajon miért?
A macskákra pillantva látom már, tényleg innom kellet volna. A helyet felmérve ugyan helyem lesz az ugrásokhoz, de komiszaknak tűnnek. Ha legalább egy kis pálinka lenne nállam, de én hülye először szaladok, aztán gondolkozom...
Reménykedve szólok a macsekokhoz:*
- Tudnának adni egy kis itókát? Azért rohantunk annyira, mert gondoltuk Önöknek hátha van...
*Nasha mutatványa egy pillanatra elvakít és elrémít.
< Villámot idézett a kezéből!!!! >
Hallottam már olyanokról, akik erre képesek voltak, de látni még nem láttam ilyet. Kissé meglepődött arccal fordulok Nashához:*
- Hát azt hiszem nem ezt nevezik békés tárgyalásnak. De ha meg nem sértelek, inkább húzódj vissza. Sőt! Ha nem nagy kérés, visszaszaladnál a pultoshoz egy kis töményért? Egy liternyi elég lesz. Addig én elegerészek ezekkel a bundásokkal... Csak siess kérlek, mert nagyon szomjas vagyok...- s ezzel határozottan a cicák felé lépek. Egyenlőre ki akarom tapasztalni a szándékukat, így csak védekezésre koncentrálok.*
// Védekező harc akrobatikával, józanon, alkar/lábszárvédő nélkül: VÉ: 137 //
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."
KM esemény [Togar] Helyszín: Sheral hegység Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, reggel Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang,Ragdox Harc: 1.kör _____________________________________________________________
Nasha elmélyed magában és elkezd mormogni majd néhány kézjel után rámutat az elől haladó macskára.Az ujjaiből jövö villám belecsapódik a legelöl haladóba az megrázkódik majd egy kicsit megáll. A másik kettő azonban odaér Chinhez aki eléjük megy hogy védje a többieket. Az első amikor odaér Chinhez magasra emeli a kardját és lecsap merőlegesen mintha ketté akarná vágni, ám Chin oldalralép és az ütés mellémegy, közben odaér a másik is aki nyakmagasságban csap.Ez az ütés sem talál de a nyakán érezte nem sok talán pár miliméter híja volt, hogy nem nyakazták le.A harmadik ellenfél közben magához tér és ő is elindul. Ragdox közben áll kivont karddal és figyeli az eseményeket.Majd mikor megtámadják Chint elindul segíteni.Nasha elrántja a kardját miközben Chin pálinkát kér tőle.
//off szerintem körönként játsszuk le a harcot mindenki dob támadódobást és leírja mit szeretne én pedig leírom mi történik lassú ugyan de legalább kijátsszuk a harcot is vagy ha van más ötlet akkor vevő vagyok rá.Kérnék még egy kezdeményezőt is hogy ki ki után jön.Írni nem ebben a sorrendben kell de én eszerint veszem a cselekedeteitek sorrendjét.
KM esemény [Togar] Helyszín: Sheral lábainál útközben Időpont: Tavasz közepe, 1.nap dél Résztvevők: Wenla, _____________________________________________________________
Átfutsz az úton be az erdőbe, ugy jó kétszáz méter után megállsz, szived kalapál alig kapsz levegőt, a hosszúra nyúlt sprinteléstől.Ahogy körülnézel körülötted az erdő és a csend.Egyedül vagy Ryelt nem látod vagy ott maradt egyedül , vagy másfelé futott.
- Én szóltam! <<Mi a fene ez? Miért akarnak megtámadni. Nem értem... jobban teszem ha védekezek, vagy inkább támadjak? Mi tévő legyek? Ha elpazarlom erőmaet nem hagyatkozhatom másra mint a kardom és kitartásom ami.... hát lássuk be nem túl sok. Akkor nem marad más választásom!>> Miután átgondolta a dolgot balját maga elé emeli. Jobbjában még mindig a kardot tartva-védekező állásban- hátrál az erdő fele. egy pillanatra megtorpan majd megszólal: - Syreak to eroe!- keze kékes izzással vet egy elnyújtott nyolcas alakú rúnát a levegőbe majd a következőt... //Elemi föld nyíl => 4 E sebzés: 4k6. Alap CÉ: 7+30 + (dobás) 56 = 93 KÉ:27+4 (dobás)=31 (ez sztem nem kell mert 1 szegmenses varázslat ) //
<<Remélem nem csak feldühítenem sikerült.Ellenben ezzel legalább időt nyertem. Egy kicsit. Lássuk mit tehetnék azellen hogy ne aprítson fel?... A kard!>> Megfigyeli a pengét amit a vértes alak forgat. //Kaphatnék egy leírást a kardról? Főként az érdekel hogy lát-e rajta jeleket esetleg azt megtudja-e állapítani hogy miből készült és hogy része-e az alak Személyes Aurájának//
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lorin O Krell 2008.03.29. 12:01-kor.
KM esemény [Togar] Helyszín: Sheral lábainál útközben Időpont: Tavasz közepe, 1.nap dél Résztvevők:Ryel wes Nortendall _____________________________________________________________
(Ryel) Szavaid hatására egy rúna jelenik meg a levegőben majd egy elemi erő nyíl indul meg a páncélos alak felé, majd mellkason találja, ennek hatására megremeg és hirtelen eltünik, a helyén egy csontkupac marad mellette egy rozsdás kard hever.Közben a másik alak kitartóan közeledik és nyöszörgő hangokat hallat.