JK: Zanazan Walra (alidari harcosnő)
Esemény: Színházba menet
Helyszín: Szórakozónegyed, az utcán
A helyszínen eltöltött játékidő: 3. nap (este)
_________________________________________________________________________________
-Ez nagyszerű! -mosolyodik el Nabil. -Akkor szabad a karod?
Bérelt kocsival menetek a Szórakozónegyedbe.
Andalogva és lassan sétálgattok az erioni utcán, Nabil nyugodtan és ráérősen; élvezi a friss kapcsolatot, a társaságodat.
Ő azért felcsatolt az oldalára egy míves fegyvertokot, amiben a handzsárját viseli.
Útközben szóba kerül a hazád Alidar.
-Mikor a barátaim megtudták, hogy alidari barátnőm van, rögtön azt kérdezték, hogy miből telt nekem erre, mindenki azt hiszi, hogy egy vagyont fizettem érted és most olyan nevelt asszonyom van, mint a gazdag kalmárhercegek, meg államfők oldalán látni. Alig tudtam őket meggyőzni hogy te egyszerű lakos vagy. Az emberek azt hiszik Alidarban minden nőt valakinek nevelnek, még a szakácsot és a cselédet is. Te ismersz ilyen nevelt nőket Zana? Igaz hogy mágiával keltenek vágyat a varázslók az asszonyban a leendő ura iránt hogy engedelmes és hű társa legyen? A fiúk egész nap mindenféle vadabbnál vadabb történetekkel traktáltak, lassan már én sem tudom mi az igaz; de ezen én is elgondolkodtam: mivel vesznek rá egy húszéves leányt, hogy egy kövér, hájas és pörsenéses arcú de dúsgazdag kalmárt szeressen?

Közben ahogy sétáltok a díszburkolattal fedett utcán, feltűnik a Kyr Színház vörösmárványdíszes épülete és egyre növekszik, ahogy közeledtek felé.