JK: Rychor Occhys (Arnan)
Helyszín: Shulur utcáján
Időpont: délután
- Azért remélem mára már kialudtad magad! Mert ma biztos bevasalja az öreg a tegnapi beszélgetést. És munkaidő után, ez biztos.

Merre tartassz egyébként?
- Suessa... - *esik gondolkodóba a tiszt, láthatólag nagyon dilemmázik valamin.* - Azok, akik vétenek országunk törvényei ellen nem hagyhatják el az országot csak úgy. Az ő bűnük ráadásul igen komoly.
Nem engedhetem el csak úgy őket.
Megértem, hogy ezt szeretné, azonban... Sajnálom, de nem tehetek kivételt Suessa.
Ön természetesen elmehet innen, hisz nem cselekedett törvénybe ütközőt. Valamint nem a társa a delikvenseknek, és nem is a szolgálói ők. Öntől függetlenek, ha jól értettem.
*Mielőtt válaszolhatnál kopognak az ajtón, majd nyílik is. Egy másik férfi érkezik, őt még nem láttad, de ő is valamilyen tiszt lehet. Ez a férfi nem túl magas, de igen erőteljes izomzata van. Fekete egyenruháján egy világoskék szalag díszeleg bal vállán átvetve, és egy hosszúkard "fityeg" az oldalán. Váltanak pár szót, amiből egy mukkot sem értesz sajnos. Akivel eddig beszélgettél kétszer is rád néz, majd folytatja a beszélgetéts.
Rövid eszmecsere után az újonnan érkezett kimegy az ajtón feléd tisztelegve először, majd a másik férfi felé.*
- A fiatal fiút is elengedjük, egyezik az Önök vallomása Suessa!
Mégegyszer elnézését kérem, hogy ilyen helyzetbe belekeveredett.
Kívánja, hogy egy kocsival visszavitessem a fogadóba, ahol megszállt? Természetesen nem rabszállító kocsiról lenne szó...
...
*Pár percig maradsz csupán egyedül. Érdekes dolgok jutnak eszedbe ez idő alatt.

Visszatér a tiszt és végigmér az ajtóból újfent.*
- A Suessa ugyan azt állította mint Ön. Így elmehet.
A kellemetlenségért elnézést, de a helyzet komolysága és súlyossága megkövetelte tőlünk, hogy így járjunk el.
Kérem fáradjon ki az épület elé, és várja meg az emberem, aki kikiséri innen Önt is és a Suessat is. - *ezzel félre áll az ajtóból és utat enged számodra kifelé.*