• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shadon városa - az ország szíve

Az ország szíve...

Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

Hozzászólás küldése
333 hozzászólás • Oldal: 23 / 23 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Re: Shadon városa - az ország szíve

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.06.13. 15:27

Esemény: Damkinával

-Él itt három család, mutatóba, nevelőapám fia velük vehette fel a kapcsolatot. Nem fordul könnyen a kedvem oda, hogy elvegyem valaki életét. Az igazat megvallva, kezemhez nem tapad vér.
Nem örül, amikor hallja, mivel jár a munkád.
-Elveszejteni tettek meg téged követi segédnek? Én csak azt látom, hullanak körülötted az emberek, téged ez nem gondolkoztat el? Mért vállaltad el, ha ilyen veszélyes? A kihívás tetszett, vagy a fizetés kecsegtetett? Nem értelek.
Bár már feltűntek a ruhás standok, ő ravasz vigyorral fellebbentette bő ruháját: jatagán villant ki alóla.
-Ebben már ügyes voltam, első dolgom volt fegyverre szert tenni. Először nővel nem akartak üzletet kötni, de rábeszéltem a kereskedőt, szánjon meg...
Damkina soká válogat, a gyomrod pedig lázadozott az ebédkésleltetés miatt. Aztán csak sikerül a vásár, és a lány jókora csomaggal végzi.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.06.15. 9:05

(Shane Bertram)

-Dehogy is elveszejteni! -tiltakozom- a követi munka rendszerint aktatologatásról, meg ügyfelek nyűgjeivel való pepecselésről szól -már amit laikusok látnak belőle- nem számít egyáltalán veszélyes munkának, csak az utóbbi időben valakik láthatólag nem szívlelik a külországi követeket, nemcsak minket, a gorvikiakat is megtámadták. Beszéltem az uralkodóval, megnyugtatott, hogy rajta lesznek a követtámadások ügyén- ez gondolom azt jelenti, hogy a saját titkosszolgálatából állít embert a támadások hátterének felgönygölítésére; reméljük állja a szavát, és nemcsak üres szólam volt részéről.

-Kíváncsi vagyok miket vettél magadnak, vajon hogy festesz nem dzsad ruhában...-mosolyodom el.

-Mielőtt ebédelni mennénk, gyere, menjünk be a könyvkereskedőkhöz, veszünk neked egy dzsad-shadoni szótárt, meg egy grammatikát. Elég intelligens vagy hozzá, hogy autodidakta módon tanulj. Persze ha nem akarod nem kell...
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.06.24. 12:52

A HM visszadta a rangját; ezért a karakterrel megszakítom a Shadoni játékot; az eddig kapott Tp-ket feljegyeztem; alkalomadtán majd elkezdem vele a játékot másol; külön kimesélő reagot nem írok Shadonba.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
333 hozzászólás • Oldal: 23 / 23 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Vissza: Shadon tartomány