• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 27 / 200 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 200

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.09.22. 11:55

Rémült arcú szőlőszem=mazsola:D:D
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.22. 12:02

Egészségedre! :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2008.09.22. 12:26

Thanks. Köszönöm nagylelkűségét nemes úr:D
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.23. 4:38

Üdv!

Boldeog Születésnapot Saggaras! :koccint:

(Bár sajnos rég nem láttunk erre.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.09.23. 10:26

Isten éltessen Saggaras
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2008.09.23. 13:14

Sziasztok!

Rég írtam már be ide, épp ideje volt ;)
Boldog szülinapot Saggaras, Anathor és Lorin ^^
Emberek, mekkora hülyeségeket tudtok produkálni :lol: Élvezet volt végigolvasni!
Azóta tán nem is írtam, mióta azt lattolgattam milyen lesz a pótfelvételim ... Nos a pótfelvételim sikeres lett, csak azt felejtették el mondani h a fizetősök semmit sem kapnak ... Se koli, se lakhatási támogatás, se ösztöndíjra való jelentkezés, egyben kell kifizetni a tandíjat mert részletekben csak diákhitellel lehet ... meg ilyen nyalánkságok ... Ezért hát nem is mentem Szegedre (pedig sikerült a latin szak!), de legalább megtudtam h az ottani csoporttársaim (9 ember) közül rajtam kívül még egy ember konyított a latinhoz, a többinek halvány fogalma sem volt róla! Na ennyit a latin szakról :? Jelenleg sikerült a volt sulimba (Medgyessi gimi) 5-6 évre beíratkozni. Gyerekek, kerámiás vagyok! Köcsögöket gyártok! :mrgreen: Elég laza az órarendem (5 tantárgyam van) és naponta több órát a műhelyben töltünk állva, de a hangulat nagyon ott van ;) Emellett most már tutira megyek és jövő tavasszal újra próbálkozom a latin szakkal! Most készülök a latin emelt érettségimre és ha minden jól megy, akkor ezzel együtt megkapom a C típusú középfokú nyelvvizsgát is! De addig ... gyurmázom egy csöppet :P
A talira én is megyek! És megint viszek sütit! Csak még nem tom milyet ^^"

Syris!

Egy magánjellegű kérdés ha nem akarod nem kell rá válaszoljál:

-Te amúgy barátnéja vagy gimis osztálytársa vagy Lorinnak?

Castor, te milyen kíváncsi vagy az emberek magánéletére :D A történelem ismétli önmagát ^^
Amica
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 223
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.09.23. 13:27

Amica írta:Syris!

Egy magánjellegű kérdés ha nem akarod nem kell rá válaszoljál:

-Te amúgy barátnéja vagy gimis osztálytársa vagy Lorinnak?

Castor, te milyen kíváncsi vagy az emberek magánéletére :D A történelem ismétli önmagát ^^

Amica!

A kérdést egy véleményem igazolásához tettem fel, mely Syris karakterének kahrei nyílpuska birtoklásával kapcsolatos, az erről folyó vita most is dübörög a szabályzavarban.

Hogy mi volt ez a vélekedés ezt inkább most így nem biggyeszteném ki közszemlére, megtartanám magamnak, mert sem Lorint, sem Syirist nem akarom megbántani és nem óhajtok újabb sértődéshullám kirobbantója lenni az OM-en asszem már bőven elég fűződik a nevemhez, ezúttal inkább megtartanám amit gondolok, ha ez nem gond.

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2008.09.23. 13:48

Nem akartam én semmi rosszat. És nem kíváncsiskodom senki magánélete felől, eskü ;)
Amica
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 223
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.09.23. 13:52

Tudom, tudom. :)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.09.24. 7:43

Üdv.

Nos hosszadalmas megbeszélés után eldöntödött az átállás kérdése mint ahogy Con is írta az admin üzenetekben.Elsősorban amiatt is írok róla hogy ne legyen meglepetés. Az átállással kapcsolatban több terv is van de ha van valakinek javaslata megfontoljuk.Egyenlőre két megoldást látunk.Az első.

2008.12.31-ig mindenki átkonvertálja meglévő kariját és az OM UTs karik megszűnnek csak útk lesz.

A második

az átállástól csak útks karikat lehet csinálni és annak a könyvnek a szabályai érvényesek.Egyetlen könyvet használunk és el kell felejteni a neten a... kiegben stb olvastam dolgokat útk van és kész ami benne van lehet ami nincs azt nem lehet. Az új karik útk szerint készülnek a régiek megmaradnak amíg a játékos játszik vele.Viszont a temető végleges ha egy OM UT kari odakerül vissza nem lehet hozni, aki azzal akar játszani megcsinálja az új rendszer szerint amennyiben lehetséges. Persze aki önszántából konvertálna az lehetséges megteheti nyugodtan.

Egyenlőre itt tartunk a dologgal.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 269
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.09.24. 8:18

Castor de Vinter írta:

A kérdést egy véleményem igazolásához tettem fel, mely Syris karakterének kahrei nyílpuska birtoklásával kapcsolatos, az erről folyó vita most is dübörög a szabályzavarban.

Nem már nem dübörög :D
Elfogadtam hogy itt aztán soha senkinek nncs igaza csak a másiknak hiába irok érvlő-tanulmányt a Kahrei nyilpuska hátrányai mellet...
Ennyi bebuktam. De előbb vagy utóbb majd rájönnek az érintet emberek hogy pár dolog egyáltalán nem úgy van és néz ki Yneven ahogy azt gondolják... persze Ynev mindenkinek más.

Amica egyébiránt grat! Ha jól érzed magad az csak jó lehet.
Saggaras, Boldog szülinapot. Bár kicsit már későn írtam, de te mostanság ritkább vagy mint...
Hm... mi lett Cadorassal?
Ő is felszívódott? Már jóideje nem halotunk felőlle.

Castor.
Amúgy ha elküldessz Lorinnak egy PM-et akkor nem kell még Torozonnak is. A kettő egy és ugyanaz így teljesen felesleges. Küld inkább cak Torozonnak ott úgyis több hely van a postaládámba .:)

Átálunk?
...
Hát... szerintem az se lessz jobb. Eddig vitatkoztunk eleget persze de biztos hogy ott is lessz forgalma a vitatopicnak.
(Mi az hogy a te varidnak 18 MP-ja van első szinten és tolószékben közlekedik?! Ez nem illik Ynev világába, különben is honnan van tolószéked???)
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2008.09.24. 8:44

Torozon írta:Átálunk?
...
Hát... szerintem az se lessz jobb. Eddig vitatkoztunk eleget persze de biztos hogy ott is lessz forgalma a vitatopicnak.
(Mi az hogy a te varidnak 18 MP-ja van első szinten és tolószékben közlekedik?! Ez nem illik Ynev világába, különben is honnan van tolószéked???)

Bakker!

Az ihlet!!! :lol: Mondjuk asszem néznének hogyha a tolószékből profin forgatná a tőrkardot, belharcba kerülni vele szemben lehetetlen, mert ugye az 2 kezű 2 lábúakra van kitalálva itt meg ez nem áll fent. Mondjuk a kétkezes harcot elfelejtheti...

:jovo:

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.09.24. 9:34

Torozon/Lorin

Most a sértődöttség nélküli véleményedre lennénk kíváncsiak, ezentúl a magam nevében megígérem a hozzád induló karikhoz egy sort nem írok max ha hozzám akar jönni nem engedem be. Olyan táp kariknak mesélsz amilyeneknek akarsz. A vitatopiknak mindig van értelme de egyszerűbb lesz mivel nem 10 könyvből idézzük a szabályokat hanem csak egyből.Mondjuk ehhez nem árt elolvasni előtte a könyvet és a szabályokat. Mivel láthatólag fogalmad sincs róla. Mert a varinak max 13 manája lehet első szinten mivel többet nem tud venni mert nincs rá KAP ráadásul mint tudjuk már aki olvasta a könyvet hogy minél erőssebb mágiát hozol létre annál több idő a mágia létrehozásának ideje. Lehet itt is tápolni de ugyanakkor valami másnak a rovására. És mivel minden karinak le van írva mivel indul mit kap és mennyi pénzből vásárolhat igy kiesik az előtöriben megszerzett zöld lunir teljesvért és élő fém kard.
Jó lenne inkább az átállással foglalkozni szerintem.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 269
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garvel » 2008.09.24. 9:48

Na ma a kezembe került egy útk. Első lapozgatások után úgy érzem lesznek apróbb viták a karakterek konvertálását illetően, már csak ha a mana- kegy- és pszi pontokra gondolok. Emellett még ott van a képesség növekedés a képzettségektől függően Vs eddig fegyverhasználatért kapott plusz. Lesz erre vmi irányelv??? Valószínűleg ti ezt már átgondoltátok a hm topikban.

Most így ennyi mint észrevétel.

Üdv. Garvel

Hopp! Ezt lehet hogy a szabályzavarba kellett volna írnom??(mindjárt kapok egy :off: -ot. Bocs)
Garvel
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 184
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.09.24. 9:57

Egyébként már most szólok. Az UTK-hoz jönnek ki a további szabálykönyvek és netes anyagok. Ezek között van hivatalos is amit a Tuan adott ki. Szóval ez a probléma sajnos véglegesen nem fog megoldódni. Viszont az induló felszerelések problémáját tényleg megoldja. Illetve egy darabig kevesebb lesz a hivatalos kiegészítő.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 27 / 200 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 200