Helyzetjelentés: Átkonvertáltam Armador con Feroza nevű karimat, akit esetleg érdekel az előtörik között meg lehet tekinteni. A tanúsága az egésznek az, hogy a kezdő karakterek erősebbek lesznek, viszont lassabb lesz a fejlődés. Ezek után az kis agyam megfogalmazott egy kérdést: Mi lesz ha összekerül egy om-ut-s és egy útk-s kari és harcolniuk kell valaki ellen???
Csak viszonyításnak mellé Armador harcértékei(alapok), úgy, hogy a képességeim értékéből ha jól emlékszem 7 pontot kellett csökkenteni. Előtte Utána KÉ: 8 25 TÉ: 19 45 VÉ: 74 90
No azt azért nem mondanám, h nagyon tápos csirkék az ÚTK-s első szintű karik. Nem tom te h csináltad, de nekem akárhányszor karit generáltam erősen harapdálni kellett az ujjaimat
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Rakogattam össze egy UTK-s varázslót és hát harcértéke annak is 20 feletti KÉ 30 feletti TÉ és 90 körüli VÉ...
Szal érdekes...
Varázshasználatban meg olyan érzése van mint amikor asztaliban a vari tudott 3 mozaikot azt csók...
Sebaj az alapmozaik az megvan amivel olcsón és gyorsan lehet trükközni ha baj van. Egyébként botrány hogy mennyire nem ért semmihez.
Nekro életszívása gyengébb mint a boszmesteri hasonló, és anélkül egy nekro indulásban halott, ráadásul a nekromanciához még egy élettan is kell ugyanolyan szinten.
AD&D feelingje van a dolognak. Elején gyenge a vari aztán viszont pl őselemi mágia 5 szinttel vagy nekromancia 5 szinttel brutál lesz.
Két iskolát tudtam hozzábigyeszteni Alkímia-TAM és őselemi mágia mindkettőt 3-ason. 9 kp-t vettem első szinten és 11 Mp-t amivel asszem harcban jobb mint egy ETK 1 tsz-ű vari (4E tűznyíl fér ki belőle ha ezt számoljuk szemben az ETK-s 2,5E-vel)
Hogy hogyan fog tudni továbblépni az érdekes lesz... Ősi nyelvet feljebb kell tolni ha bármit növelni akarok, Számtan/mértan sem lenne rossz magasabbon. Van még 2-3 skill ami kéne (Lélektan, Nekromancia, Élettan)
Szociálisan meg nulla a karakter.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Ügyv a realitás talaján. Ha varázsló vagy, akkor kezdésnek tanultál egy csomót ahelyett, hogy szociálisan csiszolódtál volna a téren a többi gyerekkel... ráadásul ez egy hosszú út, aminek az első néhány szintje az ujjharapdálás jegyében telik. Ahhoz sokat tud a karakter, hogy megértsék az "egyszerű" emberek, de ahhoz meg keveset, hogy ő megértsen bármi magasabb összefüggést jelenleg... tehát marad a tudásvágy és az igény/cél, hogy egyszer majd hatalmas varázsló lehessen...
Nah látom meg y a forgalom... csak helyenként már megint a rossz irányba.
Nava jó látni hogy te si élsz. Adron meg ...áhh... akkor már inkább Noir ban hinnék a helyedben Ja és ne aggódj nem kell hozzá erős gyomor.
Nibur
Hát erre mondják azt nem hogy Amerika....
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott. - Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked? A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.
Én nem akarok beleszólni a csevejbe, de lehet ez a "vita" nem tartozik a minden napi élet dolgaihoz ^^" Bocsánat, de a sokadik oldalnál már nem bírtam az ilyen-olyan szabályokat ^^" Még egyszer elnézést ezért a hozzászólásért!