Lépj be a mesék színes világába, és merülj bele a csodába...
Történetünk kezdetét veszi az Égi Fény 3700 Esztendejének Arel Első "Zivatar" havának, egy napos reggelén. Szám szerint az elsőn. Az ősi Godora ma egyetlenként fennmaradt városában, melyet ma csak a Kalandozók Városaként ismernek. Nézzük hát, mi is történik most Erionban...

Szip, szip...
 Szip, szip...

) követi a lányt a fogadóba. Meglátva a fogadós tevékenységét hirtelen ledöbben.
 ) követi a lányt a fogadóba. Meglátva a fogadós tevékenységét hirtelen ledöbben. Hogy... mia?
  Hogy... mia?

Szörnyek?? Hű, ez jól hangzik! Én azt javaslom segítsünk Gilnek, egyrészt mert sosem sajnálta tőlünk a borát másrészt meg mert hátha történik végre valami. Szerintetek?
 Szörnyek?? Hű, ez jól hangzik! Én azt javaslom segítsünk Gilnek, egyrészt mert sosem sajnálta tőlünk a borát másrészt meg mert hátha történik végre valami. Szerintetek?  

>
 > >
 >
 Milyen tüzes pipi....hmmm Tudtam, hogy megéri azt a sok vesződés. Milyen nehezen adta be a derekát. Erre innom kell valamit.>
 Milyen tüzes pipi....hmmm Tudtam, hogy megéri azt a sok vesződés. Milyen nehezen adta be a derekát. Erre innom kell valamit.>

>
 >