Srácok annyit előljáróban, hogy nagyjából kész vagyok a karival, már csak előtöri közös része meg felszerelés kell. Az biztos, hogy Toron és csatlósaihoz hű tolvajok fejvadászok rettegjetek, mert ha kitudódik titkotok, nektek végetek. Hiába Északi szövetséghez szentü, hű a lelkem, a többi semleges vagy akár picit gonosz kari nem zavar. De annyi biztos, hogy ezt a karit nem sok 6. 7. szintű ellenfél élné túl.
Ja igen nekem a 10-11 óra után tökéletes szerda estére, de min 8 utántól érek csak rá.
Természetesen nem kockáztatom meg, hogy Saggaras legyőzhetetlen karaktere megkajálja orgyilkosomat, ezért inkább marad a lant. (az sem rossz ) A lantot egy ilanori dalnok fogja pengetni, akivel idő és energiahiány miatt, max szombat estére leszek kész.
Kérdés: A zárt kalandok, karakterek topicjába is készíthetem, vagy csak az előtörténetek topicban bírálják el?
Szerintem kezdheted rögtön a Karakterek topicban, csak írd utána, hogy HB vagy valami, hogy tudják kihez tartozik. Azért is fölösleges lenne az Előtörténet topicban kezdened, mert úgy is áthelyezik a zárt kalandokhoz. A csapatelőtörténetet ki írja majd meg?
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Sz.tem a közös előtörihez pontosan kéne tudni ki mivel lesz. Amit eddig fixnek nézek: Altair-tűzvari (tök jó) Saggaras-É.Sz. ügynökféle (harcművész talán) Con Gosep-harcművészféle (Tiadlan,Enoszuke,Niare,..hadzsime) Dierol-paplovag vagy tolvaj (bármelyik beillik, kivéve toroni) Én meg-Szépmező bolondos igricén dolgozom (szombatig). Oké, tehát a ZK karakterek topicban fog figyelni bárdom. Kis pontosításokkal lassan összeáll a csapat. Egyéni előtörik tudatában lehetne csapatelőtörit készíteni, legalábbis én így tenném. Lehet, hogy ez rád hárul Rannien. Vagy bevállalja más?
A csapat akkor kezd lassan összeállni... Ha esetleg még mindig igényt tartotok az msnen megbeszélésre, akkor én bármikor ráérek, mert lebetegedtem, és a héten otthon fogok tartózkodni. Semmiképp sem szeretném megírni én a közös előtörténetet... Azt nektek kell tudni, hogy hogyan jött létre kis csapatotok, és én ebbe nem szólok bele (na jó, ha azt írjátok bele, hogy legyaktátok a kráni tizenhármakat, és elfoglaltátok Toront, miközben kitisztítottátok Ediomadot az aquiroktól, akkor lehetséges, hogy mégis belekötök ). Ha nem nagy kérés, akkor majd ha lehet a Karakterek topicba rakja majd már fel mindenki a karakterét.
ui.: Én meg a ...-ra szoktam rá.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rontho: Dierol elvileg paplovaggal jön mert megégetné magát (by my tűzvari ). Közös törit tényleg az egyénik után, kész karikkal lenne logikus (tehát legkorábban szombaton ha akkorra lesz kész a karid). Rannien: Lehet, hogy bármikor ráérsz, de gyak. felesleges lennél, mert úgyis csak előtörit beszélnénk (sztem...) és azt mondtad nem akarsz belefolyni. Egyébként mi bajod lenne egy ilyen előtörivel? Elég hozzá 4 legyőzhetetlen Félisten meg egy, a tűz elemi síkjáról szabadult démonherceg
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel. Különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogyan élsz." //Kovács Ákos//
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Ezt úgy értik, hogy addig lesz ütve, amíg meleg." //Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép//
Csak azért gondoltam a részvételemet, mert az esetlegesen felmerülő kérdésekre tudnék választ adni, no meg hogy elvessem azokat a félistenes, démonherceges mutatványokat, ha mégis próbálkoznátok vele. De én is írtam egy korábbi pm-ben, hogy én fölösleges vagyok, csak elég kíváncsi természetű vagyok (tehát hamar fogok megöregedni ), és szerettem volna figyelni, hogy mire juttok.
Üdv! Megérkeztem.. Rontho! kijavítanálak azzal, hogy én spec nem harcművészre gondoltam:/ inkabb fejvadasz, tolvaj, kardművész vagy ilyesmi.. Harcművészt nem szeressem:) még a napokban kiötlöm.
Bocsi Con Gosep! Talán azért gondoltam, mert tesóm is mindig az érintett helyszínekről származó karakterekkel játszik, de ő elképzelni sem tud mást harc vagy kardművésznél. Az a mindene. Tehát még te is dolgozol rajta.
Na srácok Tiadlani harcművész aki szabad idejében tetoválómester ez leszek én. Úgyhogy ha valaki szeretne valami szépet magára az szóljon, karaktereknek kiváló ismerkedési lehetőség egy szép rajzolat elkészíttetése.
Am Rontho nem legyőzhetetlen, csak egy 5. szintű karinak eddigi tapasztalataim szerint nem sok jővőt jósol ha az illető rosszban sántikál, legyen bár varázsló boszmest vagy fejvadász. (Csak annyit mondok hogy Slan pszi 5.fok.)
Befutottam (a bkv buszából félúton fogyott ki a gázolaj - Önnek áll! ) Akkor paplovag lesz a karakter. Viszont mivel Tiadlani származású... lehet, hogy valakit régebb óta ismer onnan?
edit: Egyébkét jó ötlet a tetkó pl. az Avad-ka-kinito irányzat jelképe