Az elején pont arra kerestem a választ, hogy az orkok miért nem a munkaképeseket hurcolták el, de a magyarázat nagyon jó lett. Én a magam részéről a 2.-at tartom a "keresztnévnek", de ez egyéni ízlés kérdése. A Lassú ragadványnév pedig a személyiségére is vonatkozik - türelmesen és csendben figyeli változó környezetét, mint az égbenyúló hegyek - de ha megmozdul, kő kövön nem marad. Még próbálok majd valami okosat beírni, de az du. lesz. (Meg kell emésztenem a történetet - komoly hozzáfűzni valóhoz idő kell)
Arra gondoltam, hogy az orkok tapasztalatai alapján tudják, hogy a tiadlaniak inkább meghalnak, mintsem a tárnákban raboskodjanak. Ám a Toronból származó obsorok, nemzedékek óta élik rabszolga életüket és jobban alkalmazkodnak az adott körülményekhez. Tehát jobban jártak volna velük az orkok. Persze teljesen más elképzelés alapján is alakulhat az előtöri.
/csak előléptetésem miatt éreztem kötelességemnek, hogy tegyek valamit a kaland megkezdésének érdekében. /
Rontho, grat az előtörihez. Hozzáfűznivalóm egyelőre nincs, kerek egész szerintem. És még jó is Névnél én magyar szerint írtam, Loran a keresztneve(m).
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel. Különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogyan élsz." //Kovács Ákos//
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Ezt úgy értik, hogy addig lesz ütve, amíg meleg." //Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép//
Nagyon jól összeraktad, annyi hozzá fűzni valom van, hogy a leányrablás az én gyermekkroomra emlékeztet (Yuusuke). És én is ezt használom keresztnévként. A másik dolog, hogy én csak ervül beszélek.
Igen Saggaras, Yuusuke előtörténetét is olvastam, de míg neki a nővérét rabolták el, Roarant pedig őt magát és csúffá korbácsolták a hátát. Az pedig tényleg elkerülte a figyelmemet, hogy Yuusuke nem beszél pyarrul.
Hát, nem tudom, Yuusuke karakterlapján van egy "Nyelvtudás (közös) - 2" szakértelem. Az nem a pyarroni? Edit: az előtörténethez nagyon nincs mit hozzászólni - túl jó lett