A reaggal még megvárom Gosep karakterének cselekvését. Ha valaki egy hétig nem reagol, és nem írja be valahova, hogy nem tud majd írni, azt kiteszem a kalandból. Ezt még most közlöm. Remélem nem kerül sor rá.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Bocs csak most kerültem vissza gép közelbe.. Haverhoz kellett mennem segíteni dolgozni.. Meg bátyám esküvője volt.. Bocs hogy nem írtam.. 1-2 napi reag menni fog. Este írok reagot!
Ok semmi baj, csak legközelebb szólj, ha előreláthatólag nem leszel. Várok a többiekre, hogy mit reagálnak erre, hogy ott maradnak-e vacsizni vagy sem.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Már itt az elején a harács jegyében kérdezném, hogy 5.TSZ-es karakterekként mennyi és milyen felszerelést, varázstárgyat, pénzt, stb... hörcsögösködhettünk össze?
Az elátkozott Andoral (legközelebb valami rövid nevet adok majd a kalandomnak, mint pl.: Sajt... )
A felszerelést ajándékba kapjátok, csak lehetőleg ne gályákat, meg hasonlókat írjatok fel. Varázstárgyat pénzért lehet venni, továbbá a karaktereknél leírt kezdő összegen felül mindenki kap 4K10 aranyat, 1K10 ezüstöt, 1K100 rezet. Ha valamit kihagytam volna szóljatok rám.