Alapvetően jó az ötlet, azzal a kiegészítéssel, hogy a karim még sosem hagyta el Shadont... Úgyhogy vele itt ismerkedtél meg. Emberemről egyébként a következő tudható: mostanában egy shadleki kalmárcsaládból lett kisnemes família egyetlen örökösének adja ki magát, aki tanulóévek címszó alatt jobbára kocsmázással, a fehérnép hajkurászásával és szerencsejátékkal múlatja az időt... Miközben apuci apanázsából éldegél... Ichigo - a te kariddal is valamely kocsmatúráján futott össze, így ismerkedhettek meg.
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember egyáltalán nem is él."
Quator, látom, már egy ideje kidobtad a kezdő pénzt. Jegyezd fel a karakterlapon, csak szorozd fel a dobás értékét 100-al. edit: javítva: A többiek is dobják majd ki a karakteralkotás végén a kp-t. (3d6x100 nujen)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dierol 2009.05.21. 17:41-kor.
A könyvben csak 100-al kellett szorozni. Azzal felszoroztam és már benne van a pénz összegében a karakternél. Ha elnéztem vagy a magyar kiadásban 1000-es a szorzó elnézést és javítom.
Köszönöm, hogy szóltál. Megnéztem, igazad van. A 2 kiadásban még 1000 volt... arra emlékeztem. Akkor eszerint nálad marad minden úgy, ahogy volt. De legalább könnyebb lesz pénzzel meggyőzni a karaktereiteket
Nos igen. Pénzzel jó eséllyel emg lehet majd győzni, mert a kezdő pénzből még a szegény életvitel következő havidíja is necces kissé. Drága az élet az árnyakban. (Pontosabban az életvitel, emrt van egy sejtésem, hogy az élet annyira nem fog számítani számunkra. )
Gyerünk, gyerünk, törjünk be a zárt kalandok topicjába!!
Ami a koncepciókat illeti:
Iymer: Domvik szerzetes Laurana: erős gondolkodásban Quator ar Zaraquer: Darton-paplovag vagy nehézvértes gyalogos Arsene: Den Aliud stílusú bajvívó Fuhumi Rokuro: kardmester részéről érkezett, de hajlandó változtatni ha a csapat úgy kívánja Ulrich: majdnem mindegy, gondolkodós kari leginkább mágiahasználó
Amit a kalandról tudni érdemes, és nem írtam oda a meghirdetésbe:
Harc lesz benne, de inkább csak fűszerként, bár ez karakterenként változhat (ki hol akar meghalni ), hangsúly leginkább a nyomozáson, gondolkodáson van. Képzettségek használata ajánlott, aki esetleg nem ismerné (kötve hiszem hogy van ilyen, de az ördög nem alszik) hogy a képzettségek mikre képesek, az nézze át az érintetteket
Asszem ennyi, ha még eszembe jut valami fontos akkor ide fogom beírni.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Idő közben (tegnap találtam képet ) sikerült eldöntenem, hogy Darton-paplovag leszek. Íme a kép, ami a fegyvert is megihlette és kivételesen nem kifejezett kétkezes fegyveres, hanem szálfegyveres lesz a kari:
Szerintem azzal gyere, amivel szeretnél játszani. A kardmester nem ütközik senkivel (legalábbis én nem látok akadályát).
Mindenki
A nyomozós-képzettséges előrejelzére én valószínűleg a fűszeres részben (harcban) leszek hasznos reményeim szerint, mert képzetségekben nem vagyok nagyon eleresztve egyébként. Mondjuk a koncepciókat látva mindenki más okos karakterrel lesz, így nem lesz gond, hogy az én paplovagom annyira nem túlképzett.
Ne hidd, hogy a paplovagnak nincsenek a kaland szempontjából hasznos képzettségei Másik: ha esetleg felmerült volna, Pusztítást is engedélyezek, PPL szerint megkapja.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Én alabárdnak vettem a sz*rdarabolót. Egyébként a pusztítással kapcsolatban nem voltak kétségeim, biztos voltam benne, hogy felírhatom. Nomeg a nagyja kp-mat is harci képzettségekre költöttem. (Sokba kerül a nehézvértviselet. )
Neked is azt tudom mondani, mint Rokuro-nak: Azzal gyere, amivel szeretnél, a főnixet se hiszem, hogy ütközne valamelyikünkkkel is. (Bár az igaz, hogy Meridian azt írta, hogy az MT-t inkább hanyagolná, amiben a főnix is van. Ebben úgyis a KM-i szó dönt.)