Karaktert elküldtem. Végül zsaru lettem, így elgondolkodtam, hogy vajno van-e szolgálati felszerelés és milyen lehet, de arra jutottam, hogy valszeg attól függ milyen környékre és mihez riasztanak.
ABE - WFRP
Én várom, hogy az egyébként ritkán reagálók írjanak.
Vampire
Bocs a kihagyásért, ma megyünk tovább egy kicsit, amíg Arsene is befut.
Így van, egy snassz mezei doksi, amiben tételesen, átláthatóan fel vannak sorolva a statok meg miden ami kell, teljesen elég. Nem ragaszkodok én a rublikákhoz, csak minden info legyen benne ami ott van és szükséges.
NCM Ha a két zsaru közül valaki előbb elkészül, kezdjek el mesélni? Míg nem jön a társ helyettesítsem őt NJK társsal, baráttal vagy bevárja egymást a két policeman?
Történetszervezést tekintve nekem könnyebség -és kézenfekvő is- lenne ha egymás társai lennétek. Természetesen nem sziámi ikerként és attól még hogy társak vagytok nem biztos hogy barátok is.
Nekem nincs kifogásom a társként indulás ellen. (Annyit kérnék, hogy a kidobott barát az ha lehet egy teljesen másik NJK zsaru legyen, akivel együtt végeztünk és ne "egy füst alatt" egy JK-val lőjük ki. )
Az indulásnál pedig én szívesen bevárom a járőrtársam és majd közösen nekivágunk Night City-nek.
Elkezdtem csinálni a karimat. Feltehetőleg egy két nap maximum s végzek. ŐŐ egy olyan kérésem lehetséges hogy a képzettségeket ill különleges képességet vagy mit azt magyarázza el valaki ill egy legenerált karinak, hogy kell kinézni mert ezeket nem nagyon értem.. a tulajdonságok megvannak a futás is meg ezek is. most kellene a képzettség csak azt nem tudom hogy hogy megy...
A képzettségeknél két nagy "csoport" van. Egyrészt mindegyik hivatásnak van egy 10 db-os "csomagja", amit azért tanult, hogy az lehessen, aki. A másik nagy csoport meg minden más. A különleges képességek azért különlegesek, emrt azt nem lehet csak úgy tanulni szabad pontokból, hanem mindegyik hivatáshoz tartozik egy, ami benne is van a képzettségcsomagban első helyen. Ez csak az adott hivatásba tartozóknak lehet meg más karakter nem veheti fel. (Ilyen a zsaruk Tekintély különleges képzettsége.)
Indulásnál a hivatásból adódó képzettségcsomagra kapsz 40 pontot, amit szétoszthatsz e 10 képzettség között és másra nem rakhatsz ebből. Emellé pedig kapsz INT+REF-nyi szabadon elkölthető képzettségpontot szimbolizálva a szabadidős tevékenységeket, érdeklődési kört. Ezt minden másra költheted, kivéve a hivatásból kapott 10 képzettségre és a különleges képzettségekre, amik más hivatások privilégiumai.
Kezdem kapisgálni a köv kérdésem: mi a közös nyelv? en valszeg vagy latinnal jövök vagy japán/koreai-val. S emellé nem ártana egy közösen beszélt nyelvet felvennem nem?
Hát... A latint nem tudom honnan vetted, de a játék maga Night City-ben játszódik ami egy amerikai nyugati parti város, értelemszerűen az angol a hivatalos nyelv. Mivel a nemzetállam -mint jogrendszer és mint államszerv- nem szűnt meg létezni -még ha a kormány autonómiája kérdéses is- de amerikai rendőr csak amerikai lehet. A multi-kulturális dolgok természetesek, de az eligazitó tiszted akció előtt nem fog neked megszólalni se japánul se koreaiul, de legkevésbé latinul; erre mérget vehetsz.
Quator! emilben ment egy pár dolog a kariddal kapcsolatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2009.07.29. 18:13-kor.