Zsinórban harmadszorra is melletted fogok ülni a karimmal.

Nekem is jópár kérdésem van, ami főként abból ered, hogy jelenleg 3-4 karakterötletet is fontolgatok és a kérdésektől, pontosabban válaszoktól függően fog eldőlni mivel leszek.

Predoci vértes karimhoz kapcsolódóan:
-Lesz lovasrohamos rész?

-Komolyabbra fordítva a Kegyelt+Vallásismeret 3. kombinációval ugyebár napi egy adag Kegypont jár, de mi a helyzet a szent szimbólummal? Egyrészt kell-e, másrészt lehet-e a karinál, illetve mennyiért?
Ha mégis tiadlani származású ashaoni tűzmester lennék:
-Első, hogy neked mennyire fér bele az eddigi talikról megszokott "tiadlanból jöttem, harcművészet, szamurájos kártyakép" és egy nem tiadlani iskola (Ashaon)?
-Másik, hogy a fejenként járó 150 MP-be beletartozik a saját magunk készítette varázstárgy is. Viszont a Tűzmester Rend különlegessségeként 3.TSZ-en kapott nem túl stabil tetkó az rendi különlegességként ingyé van vagy azt is ki kell csengetni a 150-es keretből?
-Tűztetkó használatánál mire dobatod a Tapasztalati Mágia próbát? IQ vagy Akaraterő? (Remélhetőleg akaraterő, mert azt maxoltam.

-Ha ettől függetlenül mint "varázstárgy" összeeszkábáltam egy második tetoválást a 150 MP-s keret terhére, akkor arra is kell mindig dobálni a képzettségpróbát vagy mivel az fix varázslatot tartalmaz és nem szabadon erősíthetőt, így az "egyszerű" varázstárgy?
-Mivel BM-i mágiát is tanítanak Ashaonban a BM-i tetkókat felvehetem szintén a 150 MP-ből? Illetve, ha nem is én csináltam magamnak, de tudom MP-vel pumpolni/feltölteni/használni őket?
Uwel-paplovag, bár ez már nem túl valószínű:
Itt egyetlen kérdésem van jelenleg. Mégpedig, hogy pallossal menve megkapja-e az alkarvédő nyújtotta +18 VÉ-t, ahogy a vértek leírásánál az általános részben írják vagy csak egykezes fegyver mellé? (Bár itt sejtem, hogy a válasz nem, de azért megpróbálom, hátha te máshogy gondolod, mint én gondolnám.

Tiadlani Pyarroni Varázsló, na ez csak kivételes esetben leszek, emrt itt kötelező az Élet jellemkomponens és kevésbbé magyarázhatóak a múltkori "kilengések":
-Ha tiadlanból leköltözött egy ekreskedő család és a még északon született, serdülő gyermeküket szeretnék betunkolni az iskolába, ha már pár éve ott élnek Pyarronban, akkor az Északi Iskolába beveszik-e?
-Varázstárgynál egy gyűrű foglalkoztat, ami mondjuk elemi levegőt idéz (igazából mindegy mit valami őselemet, majd kitalálom, ha ezzel lennék, hogy mit). Nos lehetséges, hogy nem egy komplett formázott varázslatot rovok a rúnákba és idézek meg alkalom adtán, hanem formázatlan őselemet? Illetve ami még sarkallatos, hogy az így odapöttyentett adag őselemet lehet-e még ekkor formázni?
-Ha az előző kérdésre igen a válasz, akkor azt meg lehet-e csinálni, hogy mondjuk a gyűrűből egyszerre 5E levegő idéződik, de nekem csak 3E-re van szükségen/annyi MP-m maradt és csak ezt a 3E-t formázom, használom a másik kettőt meg hagyom elszelelni? Tehát az idézett elemet kötelező minet formázni is vagy lehet bizonyos részt kihagyni a további ügyködésből?
Na elsőre kicsit sok és elnézést a lerohanásért.

Csapat
Végülis maradtok/unk a légiónál? Illetve nem-e lehetne szentségtörés nélkül annyiban maradni, hogy a számszeríjat kihagyom a képzettségek közül?
EDIT: Mi a véleményetek ez beillik egy predoci rákozott páncélnak: http://images-0.redbubble.net/img/art/s ... usader.jpg