Szóljatok, ha kezdhetünk, mert a karaktereket rendben találtam.
SB
Ki mivel lenne? Ha senki sem vállalja, akkor hozok én Domvik-papot, amúgy szerintem egy elf mentalistával, esetleg valami kocsmázós karakterrel jövök, hogy ha balhé lesz, akkor az legyen nagy.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Az ugrás nem lesz gond szerintem. Annyi kérdésem lenne és kérlek ne vedd sürgetésnek, hogy most kezdjük el magát a kalandot vagy még a hónapos ugrás után is folydogálnak tovább a dolgos hétköznapok?
Én egy félelf pyar fejvadászt hoznék, amolyan nyomolvasósdit. A domvik pap, paplovagot azért nem válalnám el mert nem tudnám kijátszani a szerepét. Domvik vhogy nem az esetem
Kicsit sajnálom, hogy nem mehetek gonosz karival. Egy Mallior küldött elffel vagy egy szadista Ranagol-pappal szívesen lettem volna.
Ha Domvik-pap:
-Élet, Rend jellem -soha nem szegne meg semmilyen törvényt, ha ti megpróbálnátok, akkor valahogy ártalmatlanít a ti érdeketekben indokkal -szuper gyógyító -nem engedne titeket kocsmába menni, inkább menjetek, és imádkozzatok Domvikhoz -akkor még naív is
Mondjuk nekem sokkalta szívesebben mennék egy Arel-pappal.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai