Apropó Sion szokott feljárni? mert én még soha nem láttam.
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Köszönöm mindenkinek a sok vidám percet, amit az oldalnak köszönhettem. Emelem poharam Conra, aki nélkül nem lenne ez a nagyszerű oldal! Boldog 4. születésnapot, OM!
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Köszönet mindenkinek, akik nélkül az oldal nem jött volna létre. Gondolok itt Conra, Sionra, s azokra, akik a háttérből segítettek. Valamint köszönet az OM brigádjának, játékosainak, hogy ha nem is túl aktívan, de hozzájárultak ahhoz, hogy a fennmaradjon eme fórum, valamint azt különösképp köszönöm, hogy néhány igen remek embert ismertem meg az oldal által.
Boldog születésnapot!!!
Kago Takashi
"Az ő létszámuk ellen Lord Rarou egyedül is elég lesz!" - Sword of the stranger
4,4 millió euróért örömmel fognak "elvérezni"... Ennyit ugyanis mindenképp megkap a csapat aki bekerül a csoportkörbe, akkor is ha veszít. Ez forintban egy milliárd fölötti bevételt jelent a Lokinak. És ez a legrosszabb eset.
Mondjuk azt nem értem, miért kell ennyire pesszimistának lenni, Orwen. Volt már néhány meglepő fordulat a foci világában, úgyhogy ne írjuk le előre a Lokit, szerintem. Bár én nem vagyok egy nagy focidrukker, de most még én is drukkolok nekik, a magam csendes módján.
"Tharr akaratából Kyria újra naggyá lesz. Még ha előbb egész Északot is kell vérbe fojtanunk hozzá."
Cham Hryssus Császári Lélekőr A Második Fekete Hadúr