Most vettem észre, hogy a Káosz a köbön c. ZK archiválva lett, amivel nincs is semmi bajom, érthető is az oka, várható is volt, meg minden. Csak azt nem tudom, hogy a benne szereplő karakterem (Yamato Kyzoshu) milyen sorsra jut. Ha nyílt helyszínen játszottam volna vele, akkor kérném a temetőzését, de nem tudom mit szokás tenni az inaktív ZK-s karikkal. Mert nem akarom, hogy ott maradjon, mintha még most is aktív lenne, de optimista lévén remélem, hogy egyszer a távoli jövőben majd folytatódik a kaland, így azt sem szeretném, ha kitörölnék.
Minden esetre kérném, hogy kerüljön a megfelelő helyre. Köszönöm!
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Szeretném kérni jó néhány karakterem temetőzését : Latika al Rashid és Rebecca de Viica kivételével az összes többi karakteremét, időhiány miatt -bár szeretnék- nem tudok játszani mindenkivel, meg úgy is biztosan lennének, akik örülnének pár felszabaduló helynek.
Előre is köszönöm!
Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Szeretném személyem KM státuszba helyezését, illetve a zárt kalandok közt Téboly (Call of Cthulu) néven egy játéktér nyitását kérni, hogy megkezdhessem a mesélést a játékosaimnak.