Mea culpa mindenkinek, az elmúlt két hét nekem nagyon zűrös volt, de lassan összeszedem magam. Laejjtől várnék még egy reagot a fogadóban, mielőtt... mielőtt folytatódnak az események.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Szerintem is mehetünk, ha a karim akart volna kérdezni, nem fogta volna vissza magát.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Laokoon, légyszi ne írj nem nyilvánvaló hülyeségeket úgy, hogy nem magyarázod meg, mert nem fogják megérteni, és onnantól kezdve csak elrontasz egy poént.
Mindenki, aki érintett, illetve akiket a fent nevezett félrevezetett
Mielőtt bárki megijedne, közlöm, hogy az a betegség amit Laokoon említett, nem azonos a hírhedttel, csak ugyanaz a rövidítése: Acquired Inspiration Deficiency Syndrome, azaz szerzett ihlethiányos tünetegyüttes. Névrokonával ellentétben nem halálos, sőt nem is maradandó hatású, bár mivel hatása az egész (mentál-)testre kiterjed, itt az OM-en nagyon kellemetlen szövődményekkel jár. Többek között a józan mérlegelés teljes hiányával, aminek köszönhetően minden nap elhatároztam, hogy amolyan Pató Pál módra "holnap már biztos írok". Természetesen a felépülésig ez nem történik meg, viszont ezen az elhatározások miatt a szabadságbejelentőbe sem írtam... Szánom-bánom bűneimet, kárpótlásul csak annyit tudok felmutatni, hogy még ma nekiülök a reag-gyártásnak.
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Az baj, mert ha esetleg netalántán mégiscsak sikerül valami véletlen folytán egy iciri-piciri kis foglyocskát valahogy ejteni, azt veled - izé, a karaktereddel - terveztem volna kihallgattatni...