1., Legyen közös előtöri, vagy csak mindenki leírja a saját szemszögéből a "feladatot"?
Ahogy szeretnétek, nem határozom meg. Mert már meg van hogyan kerültök össze... legalábbis remélem elfogadjátok, ha nem akkor majd megoldom.
2., Mi legyen az ominózus "feladat", ami egy vágányra sodor minket?
Ha úgy döntötök mégis csapatként kezdetek:
Akkor 1 héttel ezelőtt, az úton haramiákkal futottatok össze, egy faluból indulva [ki-ki a maga útján, valaki épp arra érkezett, valakik épp indultak] a faluhatárában rablók támadtak rá egy postakocsira. A banditák már majdnem végeztek mindenkivel, ti meg mind3an túl közel voltatok, hogy el sumákoljatok onnan, függetlenül a cselekedeteitektől /hogy segítettetek volna, vagy csak ott hagytátok volna, esetleg beálltatok volna a banditák közé /elég vérszomjasak ezek a haramiák, és azt hitték túl erejük, legyőzhetetlenné teszi őket/ Megtámadtak külön-külön titeket [7 ember] aztán egy területre szorítottak, mind3-kat, majd hoppon maradtak. A harc után néhány pillanattal később érkezett, egy harcos brigád (vasvillákkal, hosszúkardokkal stb) akiket a falu vezetője Joaron Garalles küldött a postakocsi felkutatására, ugyanis már kb 1 napja késik, ám csak a megölt banditákat, és a postakocsi vezetőjét és ájult lányát találták. Hálából amiért megmentettétek a falu urának lányát, fejenkénti 3 arannyal jutalmazott benneteket, innentől kezdve együtt járjátok utatok és éppen Ifin városába tértek be.
3., A két másik/még titkos Jk milyen minőségben lesz szerepeltetve, ha lesz?
Ugyanaz lesz a szerepük mint nektek... legalábbis jó lenne másik 2 játékos is, de ha nem jelentkeznek akkor 3-an vágtok neki a veszélyes feladatnak.
4.Részemről:
-jelenleg az Ifin mellett állomásozó csapatoknál szolgáló járőr parancsnokként formálódik a kari.
-esetleg az Amalli-ház megbízásából egy tartományi csapat(max 4 fő) élén, de szintén Ifin mellett.
-a két később érkezőre: eddig úgy néz ki, hogy a pap és a mágiahasználó lesznek Ők, ezért összekötő és/vagy a feladat végcéljai lehetnének szvsz.
Megfelel mindkét megoldás, a csapat újonnan érkezőinek, még van ideje (legalábbis egy kevés viszont akkor már inkább külön-külön kezdjetek.)
5. Wolftern: van valamilyen elvárás-akár helyszín akár személy vagy üldözők/üldözöttek az előtörivel szemben?
Nem nincs.
Részemről szinte biztos, hogy külhoni zsoldosként kerülök oda. Hogy ez ork vagy ember lesz, meg a pontos kasztja még kérdéses, de alapvetően valami ilyesmi lenne az ötletem.
A Tharr-papom nem teljesíti a kritériumot, hogy gyógyítson, így a kiírásnak megfelelően kiesett. (Az ork sámán se fogja teljesíteni, ha azzal leszek, de szerintem az én ork sámánomat inkább a "zsoldoskatona" kategóriába lehet majd sorolni, mintsem "szakrális vezető".

Félreértettetek... Pff:? Csak azért írtam a varázslót, és a gyógyítós papot, mert úgy gondolom, h a kaland elég harcorientált lesz, és gondoltam, nem árt ha lesznek olyanok is akik értenek a gyógyításhoz, és a diplomáciához... de nem kötelező, ezzel csak nehezül a feladatotok.
1, Ha jól vettem ki a kiírásból, alapvetően a nemesi származású harcos (Herold) lesz a csapatvezető, mi meg a katonái/tanácsadói?
Ez rátok van bízva
2, Az általános leírrásban szerepelt, hogy a királyi csapatokba nincs toborzás a beszivárgás elkerülése érdekében. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy valahogy be lehet kerülni zsoldért?
Igen, ha szülei, nagybáttyja rokonai, vagy valaki segít, de alapból születhet Abasziszban is és...
3, Vannak "szabadcsapatok" vagy csak a reguláris fegyvernemek?
Inkább csak reguláris, fegyveresek. Ilyenek, a falanxharcosok, nehéz és könnyű lovasság, íjászok, és a könnyűgyalogság (akik hosszúkard + kispajzs található)
4, Abaszisz a városállamok közül melyikkel áll ellentétben és melyikkel "szövetséges"?
Szövetséges: Rowon, Alidax a többi ellenség (kivétel a Keleti barbárok, ők nem folytatnak háborút Abaszisszal)
5, A "kalandozócsapat" mennyire áll katonai befolyás alatt? Vagy csak valami titkos különítmény leszünk a nemesházak egyikénél?
Ez majd a játék alatt kiderül, de mint már írtam ha csapatban kezdetek, teljesen függetlenek vagytok. Ha nem akkor meg egyszerű kalandorok... vagy ahogy alakítjátok az előtörténetet.
Azt hiszem minden kérdést megválaszoltam.
UI: Herold válaszai tökéletesek, amiket nem tudott megválaszolni azokra válaszoltam.
Tomar Jardechias, a III.fekete lobogó hordozója