Lehetséges, Togar. Egy időben marha ritkán jártam fel az OM-re, de mivel kezdek visszaszokni, mintha gyérebb lenne a látogatottság. Csal a szemem, vagy valóban így van? Anno parázs vitáktól lángolt a Taverna (amíg józan kereket között folyt, nem volt baj), kellett is több moderátor, hogy rendet rakjon, ha elszabadultak az indulatok (és lábbelik, szitkok ), most nem si tudom, mikor volt ilyen utoljára. pezseg még az élet? A talin résztvevők felteszem bőszen bólogatnak, hiszen olvastam a visszajelzéseket róla, de azon kívül?
Nem csal a szemed Nava. Ilyenek vagyunk mostanság. Ahogy a szomszéd néni mondaná: Váááásáááág van. Komolyabban: szinte csak játszanak az emberek, nincs már beszélgetés tavernában (na jó, ritka és rövid életűek), de még a szabályzavarosban is csend honol. De más is kiveszett innen meglátásom szerint, mégpedig az a szinte barátinak mondható légkör.
Egyébként hogy van a lábad?
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
A parázs vitákkal voltak azért problémák, azért nem mindig éreztem úgy, hogy "megoldódtak". Inkább IRL szidta mindenki a másik nénikéjét szerintem (néha én is ^^,). Néha olvasgatok visszafelé, és hát voltak érdekesek. Lelki szemeim előtt felrémlik pl egy réges-régi, az "Ynevi fajok" topicban folytatott küzdelem, de a szabályzavarosba is voltak érdekesek Azért én nem bánom, hogy ezek eltűntek, de a mellettük folyó békés megbeszélés az hiányzik. És igen. A baráti légkör.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridiánnál a pont. Sajnos sok vita, ha elveszett a hidegvér, átment személyeskedésbe, és onnantól nagyon csúnyák születtek. Így jött a bannolás (időszakos illetve végleges), hozzászólásszerkesztés, és hogy született-e végül megegyezés, nos... Félig. Ó, igen, a baráti légkör fellazult, majdnem légüres térben kódorgok. Igaz, voltak nehezebb esetek régebben, de szinten tartották a beszélgetéseket akár rossz, akár jó meglátásaikkal Edzésben tartották a látogatókat, és számíthattunk rá, kiktől mikor számíthatunk valami ínyencségre (botrányra? ) Castorral sikerült személyesen is találkoznom úgy másfél hónapja, akkor azt mondta - kérdésemre, mért látom ritkán OM-n -, hogy egyelőre kigyógyult a MAGUS-ból, sci-fiben utazik, más honlapon. Ahogy én tapasztaltam, nála sokminden lelkesedés kérdése, ha nagyon benne van ötletel ezerrel, ott van a topon, szüli a sok reagot, véleményt, buzdítja a népet, de anélkül kalandjai, tervei szakadnak meg és ritkulnak a látogatásai. Nekem tök új volt hogy hosszú idő után Yvett megszórta a regisztrált felhasználók listáját
Láb köszöni, javulgat, bicegek, mint egy vén trotty Ó, és első kézből tapasztalhattam, hirtelen erős fájdalomkor (mint amikor frissen elvágódtam és bedurrant a bokám) akár el is hányhatja magát az ember - kalandmesterek figyelmébe ajánlom ezt a fizikai reakciót Én nem rókáztam, de irtó rosszul lettem, és majdnem kidobtam a taccsot, pedig se vér, se más nem borzolta a kedélyeimet. Csak az a fájdalom, ember... És mintha reccsent volna az ínszalagom.. (vizuális típusok figyeljenek máshova) Egészségügyben dolgozók kisujjból rázzák, mért lehetett ez. Sokk...?
A MAGUS most nekem lágy szórakozás, szívem szerint Középfölde világában kalandoznék, de ahhoz a kalandkönyv és szabályai rémálom. Ha házilag valaki átszabná könnyen kezelhetőre/átvennénk más világ szabálykönyvét hozzá, de a világ maradna, én lennék az első, aki jelentkezne játékosnak
Ha végül mégis MERP lenne, akkor én jelentkezek! A régi szép idők, mikor az ember pótkaraktere látta, ahogy az óriáspókok elvonszolják az előző karakterét.
Egyébként csak egy felet játszottunk vele, de van Gyűrűk Ura szerepjáték is, nemcsak a Középfölde, ami Középföldén játszódik. Lehet annak használhatóbb a rendszere, legalábbis nem emlékszem, hogy valami táblázatra dobtunk volna játék közben.