Moderátor: Admin
Filio Mortale írta:Quator ar Zaraquer írta:No igen, ez már csak így van.Én se bírom sokáig csak játékkal és valamilyen formában mesélni kezdek.
![]()
(Azért kicsit sajnálom, hogy mégse Codex lett belőle. :szipp: )
Ave
Azért nagyon nem aggódom mert most, hogy visszalapoztam láttam ám, hogy más is hirdetett meg CP 2020 mesét aztán nem volt eszeveszett tolongás. Amúgy az volt a elgondolásom, hogy míg Codexre és Requiemre várok elindítok egy kis könnyed kő egyszerű rendszerrel rendelkező CP 2020 szálat![]()
(Codex mesét akarsz "nagyon" nosza rajta mesélj te, nem fogunk megkövezni érte sőt)
Togar írta:Jelenleg csak magyar cyberpunkkal rendelkezem, szemezek is a kiírt kalanddal, max ha nem lesz meg a létszám jelentkezem.
Togar írta:………………….
Vagy ha van valaki a cpre is egy karim van komplett kész:D
Filio Mortale írta:Kritériumok:
Képességek: 65 pont
Karrier Képzettségek: 40 pont
Szabadon választható Képzettségek: INT+REF pont
Képességek: elosztás után nem lehet ötnél (5) alacsonyabb képesség valamint a beépítések során az Empátia sem csökkenhet négy (4) alá.
Különleges Képzettség: maximum hat (6)
Életkor: minimum húsz (20) év – maximum harminc (30) év
Induló pénzösszeg: két (2) hónapi fizetés az Alapkönyv 58. old. táblázat alapján.
Add el magad egy Társaságnak: ez a szabály/opció NEM ELÉRHETŐ így le kell mondania minden JK-nak 10.000 euró/yen/dollár értékű extra pénzről.
Illegálisak alapból:
- Ripperek
- Wolwerek
- Beépített cyber fegyverek (Implant bütykök, ujj bomba stb.)
- Nagyon nehéz pisztolyok, Nehéz géppisztolyok, Rohampuskák, Egyes smasszerpuskák, Nehézfegyverek
- Flak kategóriás ballisztikus páncélok és a MetalGear
Ami él:
- Cyberpunk 2020 Alapkönyv (magyar)
- Solo of Fortune (1989-es kiadás angolul)
- Rúna I. Évfolyam 10 szám (Forró ólom)
- Talizmán 7. szám (Cyber Mix)
- TROLL II. Vérfolyam 10-11 szám (Fegyverlista, Implantok Világa)
Egyéb kiegészítők csak akkor élnek, használhatóak (lásd Chromebook 1-8 stb. ) ha megkapom az angol valamint a belőle fordított magyar szöveget egyben és rábólintok.
Előtörténet: a szokásos Cyberpunk előtörténet váznál azért egy kicsit többet várnék a címszavak kifejtését 1-2 mondatban minimum.
Quator ar Zaraquer írta:Filio
PM-ed érkezett.(Írtad, hogy azt kevésbbé nézed, ezért bátorkodtam ide jelezni.
)
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó