Valaki el tudna mondani hogy hol talalhatom meg a jelenleg lezart helyszineket? (szeretnek olvasgatni)
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Bár én nem vok Hadúr, csak egy JK, személy szerint azért hallgatok, mert épp egy kis vitám támadt a nagyra becsült Torof Oggival, és amíg ezt nem rendeztük, addig én inkább nem írok.
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Ugyan nem értek hozzá, de szerintem jó eséllyel az orosz-grúz háborúban/után készült a kép és lenne egy fogadásom, hogy grúz a harckocsi.
Laurana aláírásáról - habár azt nem Java-ban írták - meg az jutott eszembe, hogy Joel Spolskynál olvastam valahol, hogy a Word első változata húzódott, mint a rétestészta és nem találták, miért. Aztán kiderült az egyk ok, miszerint a fontméretet visszaadó függvényt a megfelelő kolléga egy return 12;-vel intézte el. Mondjuk elég legendaszagú, de nem úgy adta elő, és dolgozott is az MS-nél.
Einstein szerint ket dolog vegtelen az univerzum es az emberi hulyeseg bar az elobbiben nem biztos Tehat siman lehet igaz is.
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax