Rannien! Most hogy visszatertel az aktiv forumozashoz szamithatunk a balszerencs netovabja cimu kaland folytatasara?
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Égjen csak a könyv , persze ha valaki próbálja megakadályozni, én meg őt próbálom, bántani nem akarok senkit, úgyogy inkább csak elmozogni próbálok, ha valaki akarna valamit, pl bottal kiverni a kezemből, végülis csak egy kevés időt kell nyernem Meridian, innentől tied a pálya, hogy mi lesz
EDIT: btw, a 3 manám amit az áldásra költöttem, visszajött az áldozás után?
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Lau: Az első, ösztönös reakcióm után erősen átlag feletti intelligenciámmal (17) valószínűleg rájövök, h minél többet van nálad a könyv, annál kisebb az esélyem a megmentésére, szóval a következő próbálkozásom már egy 4-5 E-s Ősvíz kitörés lesz az arcodba, lehetőleg olyan középponttal, ami a tested és a könyv közé esik, remélve, hogy az az erő, ami egy eredetileg 4-5 méter sugarú gömbben szétszórna ennyi vizet, elég lesz, hogy kilökje a kezedből a könyvet. Még akkor is, ha az aurád semlegesít belőle 3 E-t
Meridian: Ha nem jár sikerrel a kiütöm-a-kezéből-a-könyvet hadművelet, akkor a fent leírt 4-5 E attól, függ, hogy mennyire tudom megbecsülni Lau tűzaurájának az erejét. Pl ha úgy gondolom, hogy az olyan 2-3 E-s lehet, akkor a rosszabból kiindulva 3 E lesz az alap, amihez hozzáadok még 1-et, mert még én is hibázhatok, és ha mégsem, akkor jól fog jönni eloltani azokat a lángokat, amik a már meggyulladt papírból származnak. Ha 3-4 E-snek becsülöm, akkor a fenti gondolatmenet alapján 5 E-sre jön ki a kitörésem. Persze ha azt mondod, hogy az aura E-jének felső határát magasabbnak tippelem, akkor annak megfelelően plusz 1 E lesz amennyi vizet megidézek végül is manám az 15 E-re elegendő van, csak úgy gondoltam, hogy ezen a tsz-en már nem tévednék ekkorát
U.i.: A zuhanyzás segíti a problémamegoldást Főleg, ha az a megoldás a vízzel kapcsolatos
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Tudom, tudom, nem is azért mondtam, hogy a te hibád lenne, csak felvetettem, mint lehetőséget. Majd max meglátja mindenki, hogy tűzbe -vagy adott esetben vízbe- megy a kari a vallásáért.
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Ha jól sejtem az a szerencsétlen helyzet alakult ki, hogy Lau konkrétan még meg sem kapta a könyvet, mert abból Iymer épp most olvasott fel, azonban előtte írtatok. Most tulajdonképpen akár mondhatná azt is, hogy "jha ez az idióta fúria meg el akarja égetni DEHOGY adom!" Úgyhogy mindenképp utána fogok csak írni
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
No, akkor párhuzamos szálak. Még szándékosan nem írtam, várom a válaszod, és attól is függ[het], amit írok.
Másrészt meg én nem Laurana reagjára akarok válaszolni, hanem a tiedre, úgyhogy dolgozz csak nyugodtan a jövőn. Ha kéri, természetesen odaadom neki a könyvet, de a cselekedete után meglesz róla - is - a véleményem. És ugye rendünk tanítása szerit nincs jó és rosz tudás, csak a tudás felhasználását lehet erkölcsi alapon osztályozni. És minden tudást össze kell gyűjteni és megőrizni.
No és ha már itt tartunk. Ugye átlapoztam azt a könyvet? Végig? Mezei tizenkettő egy tucat Tharr és egyháza könnyen gyorsan 24 óra alatt, vagy vannak benne érdekesebb - hogy azt ne mondjam, zaftosabb - részek is?
BN Tenyleg mi van Shia-koval es Arnoilal? Ok is kiszaltak?
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax