Az etiopok teszam azt szivesen kiprobalnak ezt az elmenyt
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Felteszem a reklám a kapkodva evő, munkában rohanó embereknek készült. Éhezők? Mindazok, akik éheznek, csak évtizedek óta Etiópia az az űllamnév, amit élből bedobnak. Pl. látom kitéve a reklámokat éhező magyar gyerekekről. Hol vannak ilyenek? nem cáfolom lehetnek, de hol? Nagyon nem járok olyan körben, ahol az éhezés mindennapos dolog, vagy terítéken van. Felteszem szociális munkások, vagy a rászorultakkal foglalkozók helyből sorolnák, de én tájékozatlan vagyok ebben, egyetlen olyan embert sem ismerek szűk környezetemben, akinek probléma lenne a napi betévő falat.
Rég írtam már, gondoltam írok h még élek ^^" Nagyon sok szülinapról maradtam le, ezért így utólag is: a fületek érjen a bokátokig Gratula az OMnek a 100000es hozzászóláshoz ill Haome kislányához! Szörnyű h rohan az idő ... Mindenkinek kívánok minden jót, nem tom mikor jövök újra (öcsémtől is függ -.-"). Remélhetőleg a találkozóig megenyhül az idő és igazi tavaszunk lesz, mármint száraz és meleg
Még egyszer köszönöm a jókivánságokat utólag, -mindenkinek aki írt- mindig úgy meglepődök ezeken, -pontosabban azon, hogy ez a gesztus mennyire jól tud esni.
Játékos kedvű embereket keresünk M* asztali játékhoz, modulonként váltott km-el. Eddig vagyunk ketten, Sorgen és Én. A kezdeményezés része, hogy valami rendszert vinnénk a dologba, így lehet rá tervezni. Teszem azt havonta egy alkalom, bár ezt a lehetőségekhez és igényekhez igazítjuk. Mondjuk azt: második péntek, vagy utolsó péntek stb. ilyenekre gondoltam. A party magánháznál esedékes, így szállást nem tudunk senkinek biztosítani. A helyszín Kecskemét, illetve aki vállalja, tud jönni/menni felőlem bárhonnan jöhet.
Érdeklődőket kérem a továbbiakat pm-ben egyeztessük.
Asztali játékra nyilván nagyobb az érdeklődés, mint egy post, és felteszem, nem csak Kecskemét környékén. Esetleg érdemes lenne neki egy külön topic? Ahol kiemelten lehetne látni a két, általában legfontosabb paramétert, a rendszert meg a helyszínt? És esetleg kintről is lehetne olvasni?